Mobile AppsiOS @AppleiOS AppsWhat's New

WhatsApp introduce My Contacts Except pe iOS pentru Profile Photo, Last Seen, About

Cum ascundem poza de profil si "last seen" din WhatsApp pentru anumite contacte?

WhatsApp este o solutie destul de sigura din punct de vedere al transmisiei si receptiei atunci cand vine vorba de comunicare texe, voce, video si schimb de fisiere. Metodele de criptare a conversatiilor a facut ca pana in prezent sa nu auzim de cazuri in care conversatiile purtate pe WhatsApp sa fie interceptate de cineva.

In versiunile viitoare ale WhatsApp, compania Meta (ex. Facebook Inc) va introduce pe iOS posibiliatatea ca utilizatorii sa aleaga cine din lista de contacte poate sa le vada poza de profil (Profile Photo), ultima data cand au fost online (Last Seen) sau informatiile despre profil (About).

Aceste optiuni de confidentialitate au fost cerute de mult timp de utilizatori, iar asteptarea este pe final.

Incepand cu WhatsApp versiunea 2.21.230.15 pentru iOS / iPhone (momentan in beta pentru testeri) utilizatorii se vor putea bucura de optiunea “My Contacts Except…” pentru poza de profil, pentru ascunderea orei cand s-a folosit ultima data aplicatia (Last Seen) si pentru informatiile despre profil. Astfel ca daca aveti contacte in lista de WhatsApp care nu doriti sa va vada Profile Photo, About sau Last Seen, in versiunile viitoare ale WhatsApp va puteti ascunde aceste informatii din aplicatie.

In prezent, pentru Profile Photo, Last Seen si About, nu exista decat optiuni de confidentialitate prin care putem sa permitem oricui sa le vada (Everyone), putem limita accesul numai pentru contactele din agenda (My Contacts) sau putem alege sa nu le vada nimeni (Nobody):

Cum functioneaza “My Contacts Except…”, setarea de “Privacy” a WhatsApp?

1. Deschidem aplicatia WhatsApp pe iPhone si mergem in meniul de setari la “Account” ?  “Privacy”.

2. Primele optiuni de la “Privacy” sunt cele care ne intereseaza pe noi: Last Seen, Profile Photo, About.

3. Daca dorim ca poza noastra de profil din WhatsApp sa nu fie vazuta de anumite contacte, deschidem “Profile Photo”, apasam pe “My Contacts Except…” si selectam contactele care nu dorim sa ne vada poza de profil.

Trebuie sa stiti ca in cazul in care alegem ca unele contacte sa nu vada cand am deschis ultima data WhatsApp, nici noi nu le vom putea vedea statusul de prezenta – Last Seen pentru acele contacte. Functia “My Contacts Except…” se va comporta pentru contactele restrictionate la fel ca optiunea “Nobody”. Daca nu dorim sa ne fie vazut statusul “Last Seen”, nici noi nu-l putem vedea pe al contactelor.

Noua caracteristica WhatsApp “hide last seen, profile photo, about”  va fi cel mai probabil lansata pana la finalul lui 2021.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button