Facebook

Noile cerculete si bulinute din aplicatia Facebook Messenger pentru iOS si Android

In aceasta saptamana Facebook a introdus noi elemente in aplicatia Facebook Messenger pentru iOS si Android.
Aceste noi elemente sunt de fapt patru cerculete si buline care arata starea in care este un mesaj trimis.

facebook_dots_messenger

1. Cercul gri care se roteste, arata ca mesajul este in curs de trimitere.
2. Cercul albastru, inseamna ca mesajul a fost expediat.
3. Cercul albastru cu o bulina in centru, arata ca mesajul a fost livrat destinatarului, dar nu neaparat si citit de acesta. (message sent)
4. Bulina cu poza de profil a destinatarului, ne arata ca mesajul trimis de noi pe Facebook Messenger a fost citit. Practic aceasta pictograma a inlocuit “seen“.

Facebook_Messenger_Chat

Odata cu adaugarea acestor noi elemente in Facebook Messenger, a fost eleminata posibilitatea de a vedea ora la care a fost citit un mesaj trimis (seen).

Noile modificari sunt disponibile pe toate device-urile Apple (iPhone, iPad si iPod touch) si smartphone-urile cu sistem de operare Android (Samsung, LG, HTC, Motorola, Lenovo).

New Facebook Messenger icons to let you know when your messages have been sent, delivered and read.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
diferencia entre enviado y entregado en messenger, pentru ce sunt cerculetele la facebook pe telefon, que significa el circulo blanco en facebook, circulo en blanco en messenger, semne messenger facebook, facebook messenger punto, diferencias entre entregado, enviado y visto en messenger fb, diferenta dintre sent si delivered, odoslana dorucena sprava facebook, ce inseamna vazut pe facebook chat, entregado enviado messenger facebook, que significan los vistos de messenger, que significa la palomita azul en facebook messenger, circulo blanco con paloma gris de messenger, skickat ej levererat messenger, cuando sale un chulito gris en mensaje de facebook, diferencia entre visto y leido en messenger, chat facebook circulo blanco, ce este bulina albastra la facebook, estados chat facebook circulo -emoticon,
Back to top button
Close