DownloadsiCloudiOS @AppleiOS NewsMOBILE TIPS

Apple a lansat iOS 9 Public Beta 1 pentru iPhone si iPad [Download si Instalare]

In urma cu putin timp, Apple a avut doua lansari de sisteme de operare in varianta Public Beta 1. iOS 9 pentru device-urile mobile, incluzand aici iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2, iPad Air, iPad 2, iPad 3rd generation, iPad 4th generation, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPod touch 5th generation si sistemul de operare OS X El Capitan pentru Mac.

Cum descarcam si instalam iOS 9 pe iPhone

Atentie! Inainte de va apuca sa va inrolati device-urile in Apple Beta Software Program, este bine sa aveti facut un backup al iPhone-ului si/sau iPad-ului pe calculator (via iTunes) sau in iCloud, pentru a putea reveni la vechiul sistem, iOS 8.4. In general sistemele de operare in varianta beta (mai ales beta 1) nu sunt 100% stabile si prezinta multe lipsuri. Ele sunt dedicate in special developerilor si celor care doresc sa aduca contributii la dezvoltarea sistemului de operare final.

1. Accesam pagina : https://beta.apple.com/sp/betaprogram/ de pe iPhone sau iPad, ne autentificam cu Apple ID-ul nostru, iar mai apoi, in pagina care se deschide rulam in jos pana gasim link-ul “enroll your iOS Device” de sub titlul “Gettings Started“.

IMG_0006

2. In pagina urmatoare descarcam noul profil pe butonul “Download profile” si care ne va duce direct in meniul de instalare a iOS Beta Software Profile. Apasam “Install” in partea dreapta-sus pentru a incepe instalarea.

3. In continuare urmati instructiunile procesului de instalare. Poate dura cateva minute pana se descarca si se instaleaza noul iOS.

Dupa finalizarea procesului de instalare, pe iPhone-ul dvs. va fi disponibil noul iOS 9 in varianta Beta 1.

Leave a Reply

Back to top button