FacebookWhat's New

Cum conectam Instagram la Facebook Profile pentru share simultan pe ambele retele

Intre Facebook si Instagram sunt multiple posibilitati de interactiune. Ambele aplicatii fiind proprietati ale Facebook Inc.

Sa dam share unui post din Facebook pe Instagram este imposibil. Instagram este o retea sociala dedicata postarii de poze si instantanee video direct de pe device-urile mobile. Smartphone si iPhone.
In sens invers lucrurile stau altfel. Pe Facebook ne este permis sa postam articole / text, link-uri catre pagini web sau catre alte postari, video si poze. Asadar, o poza sau un filmulet postat pe Instagram poate fi postat si pe Facebook. Acest lucru poate fi facut automat daca aveam conturi pe ambele retele de socializare iar acestea sunt conectate intre ele.

Cum conectam Instagram la Facebook pentru a posta simultan o poza sau un video pe ambele retele sociale

In primul rand trebuie sa avem ambele aplicatii instalate pe smartphone sau iPhone si o conexiune la internet.

1. Deschidem aplicatia Instagram si mergem la Linked Accounts.

2. Prima optiune din “Linked Accounts” este sa ne conectam contul de Instagram la cel de Facebook. Apasam pe “Facebook” si urmam pasii de autentificare la Facebook cu ajutorul aplicatiei. Acceptam toate permisiunile cerute de aplicatia Instagram in Facebook.

Dupa acesti pasi, aplicatia Instagram a fost conectata la contul de Facebook, iar atunci cand postati pe Instagram aveti optiunea de trimite postarea si pe Facebook.

In “Setarile Avansate” aveti posibilitatea sa alegeti postarea automata a pozelor / video de pe Instagram pe Facebook. Tot de acolo puteti alege ca postarile de pe Instagram sa se posteze automat intr-o pagina de Facebook. Facebook Pages.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button