Android @GoogleAndroid AppsFacebookMobile AppsWhat's New

WhatsApp Business – o noua forma de comunicare si marketing

WhatsApp Business cred ca este una dintre putinile aplicatie de mesagerie ce este disponibila numai pentru utilizatorii de Android. Cel putin pana in acest moment.

Aplicatia WhatsApp Business se aseamana foarte mult cu aplicatia normala WhatsApp Messenger, insa vine cu cateva facilitati de ajutor pentru comunicarea intre clienti si companiile mici si mijlocii. Am spune ca este o aplicatie ideala pentru magazinele online si companiile prestatoare de servicii ce doresc o cale rapida si simpla de comunicare cu clientii sau potentialii clienti.

Caracteristici ale aplicatiei WhatsApp Business

Profil personalizat – comparativ cu profilul WhatsApp Messenger, aplicatia Business va permite sa adaugati mai multe date la profil. Locatie, pagina web, date de contact.

Instrumente si noi optiuni de comunicare – companiile pot raspunde mai rapid clientilor cu mesaje predefinite, trimite automata de mesaje offline pentru a informa clientii cand un reprezentant este disponibil, mesaje de intampinare si mesaje pentru clientii care intra pentru prima data in contact.

Toate caracteristicile aplicatiei WhatsApp Messenger – pe WhatsApp Business se pot utiliza fara restrictie toate aplicatiile aplicatiei WhatsApp Messenger, ba chiar poate fi folosita in varianta Desktop de la calculator.

– WhatsApp Business si WhatsApp Messenger pot fi instalate impreuna pe acelasi telefon.

Transferul de la WhatsApp Messenger la WhatsApp Business

In cazul in care va transferati conversatiile de pe WhatsApp Messenger pe WhatsApp Business, trebuie sa stiti ca acest lucru nu va mai posibil si in sens invers.
Daca doriti sa faceti aceasta trecere de la normal la business, este recomandat sa va copiati un backup de pe telefon pe calculator, inainte de la folosi WhatsApp Business.

In prezent, ca aplicatie de messenger business, este folosita si aplicatia normala, WhatsApp Messenger, insa cu optiunile standard, Nici de Facebook Messenger nu putem sa ne plangem. Majoritatea companiilor detin pe langa website-uri si pagini de Facebook, unde pot utiliza Facebook Messenger ca unealta de comunicare cu clientii si partenerii.

WhatsApp Business este gratuita si momentan este disponibila numai posesorilor de Android.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button