Android @GoogleAndroid AppsMobile Apps

Scapa de openFeint de pe telefonul tau Android

De cate ori ti s-a intamplat sa instalezi un joc interesant din Android Market si sa fii intampinat de ecranul openFeint? Evident ca acest lucru este stresant nu doar pentru tine, ci pentru multi alti utilizatori Android, care de multe ori renunta la anumite jocuri pe care intentionau sa le joace tocmai pentru a scapa de openFeint.

openfeint-screen

Ei bine, nu mai este cazul sa renunti la anumite jocuri din market, deoarece unul dintre cei iritati de openFeint a creat o aplicatie care blocheaza afisarea ecranului respectiv, in acest fel reducand si lag-ul jocurilor partenere cu openFeint.

disable-openfaint1

Aplicatia care te poate scapa de openFeint se numeste closeFeint si este o aplicate gratuita, care functioneaza (adica isi face treaba de a bloca openFeint) doar pe dispozitivele Android rootate.

closefaint

Vestea proasta in legatura cu aceasta aplicatie este ca dezactiveaza setarile facute de orice adblocker, adica, in cazul in care folosesti tool-uri care blocheaza afisarea reclamelor din aplicatiile gratuite, closeFeint va dezactiva aceste tool-uri iar reclamele vor fi afisate din nou.

Download closeFeint via Android Market.

Nota: Aplicatia a fost testata pe CM7, insa s-a raportat ca functioneaza si pe alte ROM-uri android. Testati pe propria raspundere!

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
openfeint フォルダ 削除, openfeint คืออะไร, openfeint webui se tiene q borrar, open feint webui 削除, que es openfeint android, openfeint android削除, openfeint Android フォルダ, open feint フォルダ, viber motorola motoluxe gratuit francais, ملفات مختاره العابHD, openfeint webui とは, how to get rid of openfeint, openfeint android nie działa, openfeint deutsch, openfeint フォルダ, openfeint フォルダ 削除, openfeint lg si puo eliminare, Qui veut gagnd milion app lg mobile9, qie es la carpeta openfeit, openfeintは削除 大丈夫,
Back to top button
Close