Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile Apps

Customizeaza sunetele pentru notificatii in Android cu MegaSound

Unele aplicatii instalate pe dispozitivul cu Android au propriul sunet pentru notificatii (de exemplu, mesajele primite pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp, sau notificatiile pentru Email), insa majoritatea folosesc sunetul default al sistemului, ceea ce face destul de greu pentru utilizatori sa diferentieze notificatiile intre ele (de exemplu, acelasi sunet de la mesaje este folosit si pentru o notificare random a unui joc). In cazul in care doriti sa customizati sunetul de notificatie pentru fiecare aplicatie instalata in sistem (sau doriti sa schimbati sunetul de notificatie pentru aplicatii care folosesc deja sunete custom), o puteti face folosind MegaSound.

MegaSound este o aplicatie gratuita pentru sistemele Android care permite utilizatorilor sa seteze sunete custom pentru aplicatiile care folosesc notificatii (calendar, email, aplicatii IM, jocuri, jurnale, aplicatii pentru planificari etc).

custom-sounds

Cum functioneaza MegaSound?

Imediat dupa instalare, aplicatia va prelua controlul asupra notificatiilor primite (sau va informa utilizatorul daca este cazul sa configureze telefonul pentru a putea face acest lucru). Pentru a customiza sunetele aplicatiilor instalate in sistem, trebuie sa dati tap pe semnul + afisat in interfata MegaSound. Selectati aplicatia careia doriti sa ii modificati sunetul pentru notificatii din lista afisata, apoi selectati sunetul pe care doriti sa il setati ca notificatie pentru aplicatia respectiva (pentru anumite aplicatii, cum ar fi Phone sau Contacts aveti posibilitatea sa modificati si sunetul pentru ringtone).

custom-notification-sounds

Aplicatiile carora le-ati modificat sunetul pentru notificatii cu MegaSound vor fi afisate intr-o lista in interfata acesteia. In cazul in care doriti sa modificati din nou sunetul pentru notificatie al unei aplicatii din lista, dati tap pe aceasta si selectati sunetul nou.

Download MegaSound pentru Android (via Play Store).

Nota: Aplicatia este compatibila incepand cu sistemul de operare Android 4.3 (avand in vedere ca momentan se afla in stadiu beta, cel mai probabil in viitor va fi compatibila si cu versiuni anterioare ale sistemului).

Leave a Reply

Back to top button