Android @GoogleAndroid AppsMobile AppsWhat's New

Noua versiune Google Maps ofera informatii detaliate despre destinatii si rute alternative

Penultima actualizare primita de aplicatia Google Maps pentru Android la sfarsitul lunii trecute a reprezentat nu doar o schimbare de aspect, aplicatia folosind acum noua interfata Material Design, ci si o integrarea mai buna a doua servicii disponibile doar pe teritoriul Statelor Unite, si anume OpenTable (prin intermediul caruia utilizatorii pot rezerva o masa la restaurantele din SUA direct din Google Maps) si Uber (un serviciu de transport particular, asemanator cu cel de taxi, pentru care aplicatia poate estima atat timpul in care utilizatorul va fi ridicat, cat va dura drumul in functie de trafic si care va fi costul acestuia). 

google-maps-opentable-uber

Noua actualizare insa aduce vesti bune si pentru utilizatorii care nu locuiesc in SUA, Google Maps oferind acum informatii detaliate despre locatiile selectate, precum si rute alternative pentru a ajunge la respectivele locatii. In plus, aplicatia va afisa inclusiv informatii despre cum se prezinta vremea intr-o locatie selectata si despre ora locala.

google-maps

In ceea ce priveste rutele alternative, aceasta optiune poate fi de mare ajutor persoanelor aflate in intariere sau blocate in trafic, aplicatia indicand un timp estimativ pe care utilizatorul il poate economisi alegand o alta ruta. Ca bonus, utilizatorii vor putea de acum sa opereze Google Maps via comenzi vocale, acestia putand cere pur si simplu ca aplicatia sa afiseze sau sa ascunda informatiile disponibile despre trafic.

Download Google Maps (v9.1) via Paly Store.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
aplikasyo moga, nokia.mobristorantii/enty/van/main/500, aplikasyo acer, nokia.mobi/entry/van/main/701, http://nokia.mobi/entry/van/main/N8-00xnxx, apelikacyo de nokia, nokia.mobi/entry/van/main/c7-0, go.store.ovi.mobi.entry.van.themes.202, tlcarju aplkasio, Aplikaqio LG, en.amtelefon.com/mobile/google-apps/, aplicsyi nokia, Aplikasyo nokia, apalicasyo nokia, destinatii detaliate, nokia mobi entry van main 603, nokia.mobi/entry/van/main/C6-01, en.amtelefon.com/mobile/google-apps/google-search/, go.store.ovi.mobi/entry/van/main/603, viber.mobi/entr,
Back to top button
Close