Android @GoogleHUAWEIWhat's New

Huawei Ascend P1S cel mai subtire smartphone din lume

Chinezii de la Huawei incearca din nou sa tina pasul cu greii pietei si lanseaza si ei constant modele ieftine dar suficient de performante pentru a fi interesante pentru uriasa piata in domeniu. Astfel Huawei devine referinta la capitolul cel mai subtire smartphone din lume prin modelul Huawei Ascend P1 S, acesta are numai 6,7mm grosime si 130 de grame. Acest model este echipat cu un display AMOLED de 4,3 in care are integrata ultima tehnologie in domeniu Corning Gorilla Glass, dispune de conectivitate 3G, Wi-Fi si bluetooth 3.0.

Ascend P1S ruleaza OS Android v.4.0 Ice Cream Sandwich si este echipat de un procesor de 1,5GHz dual-core Cortex A9. Dintre aplicatiile incluse mentionam produsele Google: Google Maps, G-Talk, Google Search, Gmail si suportul SNS pentru retele sociale foarte populare in ultima perioada. Device-ul dispune de o memorie interna de 4GB, 1GB RAM si slot microSD pentru carduri de pana la 32GB iar camera de 8MP cu autofocus, este capabila sa filmeze la rezolutie de inalta definitie.

Toate acestea sunt suficiente motive pentru a alege noul model Ascend ce va fi disponibil pentru piata europeana in curand si credem ca va avea succes pentru cei care pun baza pe raportul pret/performanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button