Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile Apps

Afla cat de repede poti tasta pe Android cu Typist

La aparitia primelor smartphone-uri, primul lucru care a uimit a fost lipsa unei tastaturi fizice pentru dispozitive, acest lucru fiind posibil datorita touchscreen-ului si a tastaturii virtuale care putea fi accesata de pe acesta. In prezent, chiar daca exista si smartphone-uri cu tastatura fizica (pe langa ecranul senzitiv), numarul acestora este relativ mic in comparatie cu cel al dispozitivelor care nu dispun de acest component hardware. Si in timp ce tastatura fizica prezinta un avantaj pentru scrierea de mesaje text sau e-mailuri de pe dispozitivul mobil, utilizatorii s-au adaptat destul de bine si la folosirea tastaturii virtuale pentru aceste activitati.

In cazul in care detineti un smartphone cu sistem Android si nu dispuneti de tastatura fizica la acesta, sau detineti si tastatura fizica insa doriti sa va testati viteza si coerenta in tastarea de pe tastatura virtuala a dispozitivului, puteti face acest lucru cu ajutorul aplicatiei Typist: A Quick Typing Test.

Typist este o aplicatie gratuita pentru Android disponibila in Play Store, cu ajutorul caruia puteti afla cat de repede tastati pe tastatura virtuala a smartphone-ului din dotare. Aplicatia dispune de o serie de teste de lungimi diferite (1, 2 sau 3 minute), prin intermediul caruia puteti sa va testati viteza de tastare, si totodata sa determinati cat de corect tastati la viteza respectiva.

Typist_Score-Screen

Interfata este destul de simpla, permitand direct accesarea testelor de viteza, si afisand scorurile cele mai inalte (sau vitezele cele mai mari de tastare, atat ale dvs, cat si a prietenilor de pe Google+ care folosesc aplicatia), optiunea de evaluarea a aplicatiei in Google Play sau posibilitatea de a dezactiva reclamele contr-cost.

Typist_Main

Pentru a incepe un test de viteza, selectati intai de cat sa fie lungimea acestuia in minute folosind meniul drop-down din partea stanga-sus a ecranului, apoi selectati unul dintre cele 10 teste disponibile in meniul din dreapta, sau selectati Ramdom Test.

Typist_Tests

Textele pe care trebuie sa le transcrieti in limita de timp aleasa sunt selectate din carti populare; cu cat tastati mai repede, cu atat mai bun va fi scorul dvs.

Dupa efectuarea testelor, Typist afiseaza o pagina cu rezultate detaliate despre statusul dvs in ceea ce priveste tastarea pe tastatura virtuala.

Typist_Details

De asemenea, aplicatia evidentiaza automat erorile si cuvintele omise folosind culoarea rosie, pentru ca utilizatorul sa vizualizeze rapid greselile facute.

Typist_Test

Iar in tab-ul History (trageti cu degetul spre stanga pentru a-l accesa) puteti sa va comparati rezultatele la teste intre ele si sa va urmariti progresul in timp.

Typist_History

Download Typist: A Quick Typing Test pentru Android (via Google Play).

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
emoji de descarcat repede pentru mesaje, application dactylo android, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/graphics/202, http://go store.ovi:mobi/entry/van/themes/311, Go.store.ovi.mobi/entry/ven/graphics/202, waptrick d incredibles fond ecrant, telecharger application de nokia c6 qui se joue avec le clavier, http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-311-themes_4331/1/?pg=6, mobil9 oto ecole nokia c6, dactilo pour android,
Back to top button
Close