Android @GoogleAndroid AppsMOBILE TIPSWhat's New

Navigare gratuita cu Igo 8 prin GPS pe smartphone-uri ANDROID

Dupa cum ati observat, pe piata este asaltata de multe modele performante ce contin pe langa functiile multimedia (video in format HD, camere foto de 8 – 12MP) si modulul GPS ce va permite sa transformati telefonul intr-un veritabil GPS. Pentru a putea utiliza modulul GPS fara a-ti incarca factura cu cost suplimentar pentru traficul de date, datorita A-GPS-ului, va recomandam aplicatia Igo My Way 8 ce poate fi rulata pe OS Android. Igo My Way nu este o aplicatie gratuita si va recomandam sa o cumparati de la distribuitorii autorizati.

Pentru instalarea software-ului trebuie urmati urmatorii pasi:

1. Se descarca din Android Market, unul dintre programele tip File Manager: ASTRO File  Manager, Andro Zip File Manager

Download File Manager from Android Market

2. Se copie in memoria interna a telefonului sau pe un card (minim 2GB daca doriti sa aveti Full Europe Map) in directorul radacina fisierul IGO

3. Se copie pe card tot in directorul radacina fisierul apk corespunzator rezolutiei gadgetului pe care il folositi. De exemplu pentru Samsung Galaxy S II se copie fisierul igo [800×480].apk. Gasiti pe net si aplicatii si pentru alte rezolutii. Pentru a afla informatii despre rezolutia telefonului tau dai o cautare pe Google.

4. Dupa copierea fisierelor IGO, instaleaza Igo My Way accesand  fisierul .apk din telefon folosind file managerul descarcat din Android Market.

5.Dupa instalare veti putea accesa aplicatia din locatia unde a fost instalata.

In final va recomandam sa aveti rabdare la prima accesare a aplicatiei, dureaza cateva minute pana se realizeaza conexiunea la sateliti. Hartile le puteti copia in secventa IGO/content/map. Pachetele lingvistice le puteti copia in IGO/content/lang iar punctele de interes in IGO/content/poi.

Recomandam se instalati aparatul intr-un suport pe parbriz, intr-o pozitie care sa nu va deranjeze in timpul condusului si sa activati ghidarea vocala pentru o calatorie comfortabila si in siguranta.

Speram sa va fie de folos acest tutorial si va dorim DRUM BUN.

9 Comments

  1. am un tel vodafone 858 si vreau sa stiu dak pot sa imi instalez gps-ul, am vb cu cei de la vdf si au zis ceva de lgo, cum il downloand-ez si cum il instalez???????

  2. Aplicatia IGO o gasesti pe net, pe diverse site-uri (da-i o cautare pe Google), modalitatea de instalare o gasesti in articolul prezentat mai sus.

  3. Va salut! Am o mica problema cu iGo in sensul ca nu gasesc nicio varianta pt rezolutia 1280×720 (Galaxy S 3). As aprecia foarte mult un sfat.Mersi! Stima!

  4. va rog sa ma ajutati pt. a instala igo pe tf samsung fit.Defiecare data kand incerk se instaleaza putin si dupa i-mi spune ca memoria tf este plina .Precizez ca memoria lui este de 162 MO si ceva parca .CUM PROCEDEZ CA SA LE TRANSFER DIN MEMORIA LUI ALTE PROGRAME PE CARD CARE ESTE DE 8 GB.MULTUMESC

  5. Copiaza folderuL IGO si igo.apk pe cardul microSD si instaleaza-l de acolo. Avand card de 8GB poti muta din fisiere direct pe card si ulterior lasand memoria interna pentru rularea optima a aplicatiilor. Bafta.

  6. Please help me.Salve. Qualcuno mi puo aiutare. Ho apena aquistato un tablet android 7polici e vorai instalare igo 8.Grazie.

  7. am un tel huawei y350 si tot incerc instalarea igo primo , dupa ce se instaleaza si dau sa inceapa rularea … imi zice sa bag cardul sd cu igo primo “insert your primo sd” si asa ramane… ma puteti ajuta in vreun fel ?

Leave a Reply

Back to top button