Android @GoogleHTC

Noul HTC EDGE primul smartphone Android cu procesor Quad-Core disponibil din februarie 2012

Taiwanezii de la HTC nu se dezmint si lanseaza undeva in februarie, primul telefon cu procesor in 4 nuclee de procesare Quad-Core ce lucreaza la o frecventa de 1,5GHz. Ecranul generos de 4,7” cu o rezolutie de 720×1280 pixeli asigura camerei de 8MP, posibilitatea de a-si etala performantele la adevaratul potential (filmare HD 1080p) si speram ca sursa de energie sa nu dezamageasca asa cum au facut in ceilalti producatori care au tratat superficial problema autonomiei smartphone-urilor.

Memoria RAM de 1GB coordoneaza eficient functionarea OS Android Ice Cream Sandwich iar prin memoria interna de 32GB, utilizatorul se poate rasfata cu foarte popularele aplicatii din Android Market. Device-ul prezinta suportul complet in materie de conectivitate: HSDPA 21,6Mbps, DLNA, Wi-Fi Hotspot, suport SNS pentru retelele de socializare dar si functiile de comenzi vocale Voice Memo, Voice Dial, Voice Commands.

Speram ca prin performantele sale sa se ridice la nivelul greilor de pe piata actuala Samsung si Apple si sa revina in topul smartphone-urilor business

 

One Comment

Leave a Reply

Back to top button