Android @GoogleAndroid AppsDownloadsInternet MobileMobile Apps

Datally App by Google – Reduce consumul de date Internet Mobile pe Android

Datally este una dintre cele mai recente aplicatii “made by Google“, pentru toate smartphone-urile si tabletele cu Android 5.0 sau mai nou.
In esenta, Datally este o aplicatie capabila sa analizeze consumul de date pe mobile in timp real, ajutand utilizatorul sa-si optimizeze consumul de date mobile. Acest lucru se face prin blocare unor aplicatii care descarca date (fac trafic de date) in background sau trafic nejustificat, care nu este in interesul utilizatorului.

Aplicatia este foarte utila pentru cei care au abonamente de internet mobile cu trafic 3G/4G limitat.

Cu Datally, utilizatorul poate impune limitari ale consumului de date in unele aplicatii, poate stabili notificari pentru atingerea unei limite de trafic consumat sau poate alege sa fie notificat de aplicatie atunci cand o retea Wi-Fi este disponibila in apropiere. Functia de identificare Wi-Fi se numeste “Wi-Fi Finder”, iar un feature interesant este acela ca o retea wireless detectata poate fi evaluata de utilizatorii care au fost conectati la ea. Astfel ca noul utilizator va sti daca este o retea cu o conexiune stabila la internet. Review-urile asupra unei retele Wi-Fi din mall sau aeroport vor fi disponibile tot prin intermediul aplicatiei, iar acestea se vor face pe baza contului Google / Gmail.

Aplicatia este disponibila pentru download si instalare in Google Play, pentru toti utilizatorii de smartphone cu Android 5.0 sau mai nou.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button