Android @GoogleNOKIAWhat's New

Nokia 2 cu Android 8.1 Oreo via Android GO – Un super smartphone la doar $99

Nokia este departe de a fi brandul de alta data, insa promite in continuare sa faca telefoane rezistente, fiabile si a caror baterie sa tina mai mult decat a oricarui alt smartphone.
Unul dintre modelele care se inacdreaza cu brio in standardele Nokia, este smartphone-ul Nokia 2. Un smartphone al carui pret nu depaseste 100 de dolari, dar care vine cu procesor Snapdragon 212 sustinut de 1 GB RAM si o baterie cu autonomie de cateva zile. Nici nu ar avea cine sa o counsume, daca vorbim de un procesor modest si un display de 5 inch.

Partea interesanta este sistemul de operare. Android este un sistem flexibil ce se adapteaza usor pe oricare configuratie hardware. Poate fi personalizat atat pentru device-uri de top cu chipset-uri puternice, cat si pe smartphone-uri modeste, cum este Nokia 2.
Pentru a aduce mai multa fiabilitate pe smartphone-urile low cost, a fost introdus Android Go. O versiune usoara a Android 8.1 dedicata device-urilor low-cost cu hardware modest. Android Go va fi folosit pe device-uri cu 1 GB RAM si cu procesoare minime.
Nokia va profita de aceasta vesriune de Android pentru a spori performanta smartphone-urilor Nokia 2. Desi in prezent acestea ruleaza Android 7.1.1 Nougat, compania a anuntat intentia de a upgrada toate device-urile la Android 8.1 Oreo / Android Go. Acest upgrade va spori performantele Nokia 2, iar cumparatorii se vor bucura de un smartphone solid, cu un sistem de operare fiabil, la un pret foarte mic.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button