Home / ANDROID - GOOGLE / Nokia 2 cu Android 8.1 Oreo via Android GO – Un super smartphone la doar $99

Nokia 2 cu Android 8.1 Oreo via Android GO – Un super smartphone la doar $99

Nokia este departe de a fi brandul de alta data, insa promite in continuare sa faca telefoane rezistente, fiabile si a caror baterie sa tina mai mult decat a oricarui alt smartphone.
Unul dintre modelele care se inacdreaza cu brio in standardele Nokia, este smartphone-ul Nokia 2. Un smartphone al carui pret nu depaseste 100 de dolari, dar care vine cu procesor Snapdragon 212 sustinut de 1 GB RAM si o baterie cu autonomie de cateva zile. Nici nu ar avea cine sa o counsume, daca vorbim de un procesor modest si un display de 5 inch.

Partea interesanta este sistemul de operare. Android este un sistem flexibil ce se adapteaza usor pe oricare configuratie hardware. Poate fi personalizat atat pentru device-uri de top cu chipset-uri puternice, cat si pe smartphone-uri modeste, cum este Nokia 2.
Pentru a aduce mai multa fiabilitate pe smartphone-urile low cost, a fost introdus Android Go. O versiune usoara a Android 8.1 dedicata device-urilor low-cost cu hardware modest. Android Go va fi folosit pe device-uri cu 1 GB RAM si cu procesoare minime.
Nokia va profita de aceasta vesriune de Android pentru a spori performanta smartphone-urilor Nokia 2. Desi in prezent acestea ruleaza Android 7.1.1 Nougat, compania a anuntat intentia de a upgrada toate device-urile la Android 8.1 Oreo / Android Go. Acest upgrade va spori performantele Nokia 2, iar cumparatorii se vor bucura de un smartphone solid, cu un sistem de operare fiabil, la un pret foarte mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
descarc pley magazin, Jocuri de pe opera mini gratis, TEME IARNA PT 176x220, en.amtelefon.com/mobile/android/, download jocuri java pentru telefon samsung,
RomanianEnglishFrenchGermanItalianSpanishPortugueseHindiDanishArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDutchEstonianFinnishGreekHebrewHungarianIndonesianIrishJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishRussianSerbianSlovakSlovenianSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese