Microsoft @Mobile

Top 8 aplicatii pentru Windows 8.1 si Windows Phone (Top 8 apps for Windows 8.1 and Windows Phone)

Sunt disponibile peste 245.000 de aplicatii pentru Windows Phone Store, iar din 16 martie au fost lansate 5 aplicatii gratuite incluzand Pandora, Facebook, Facebook Messenger, Instagram Beta si YouTube HD, dar si 5 aplicatii cu plata incluzand Photo Lock Pro, Flashlight+, Night Stand Clock, Fast for Facebook Pro si Battery Performance.

windows_app_store_r1_c1

Photo Lock Pro pentru Windows Phone este o aplicatie fantastica ce va permite sa setati o parola pentru a va proteja pozele si videoclipurile de persoane neautorizate. Cu ajutorul acestei aplicatii nu veti mai avea nevoie sa va faceti griji in legatura cu acest lucru.
Aplicatia importa poze si videoclipuri din locatia respectiva si necesita stergerea lor din locatia lor actuala, in urma limitarii sistemului de operare. Va puteti edita, taia sau adauga efecte pozelor dumneavoastra, puteti crea si albume si multe altele. Aplicatia ruleaza pentru 0.99$.

Night Stand Clock este o aplicatie care poate fi descarcata pentru 0.99$. Aceasta aplicatie va transforma telefonul intr-un ceas inteligent pentru acasa si nu numai. Acesta este cel mai bine proiectat ceas cu alarma din Windows Phone Store. Alegeti una dintre cele 10 teme uimitoare ale ceasului si personalizati-l cum doriti.

In Windows Store, pe de alta parte, sunt aproximativ 149.051 de aplicatii, pentru Windows 8.1 si Windows RT. Cele 5 aplicatii gratuite de top din Statele Unite includ Facebook , Skype, Flappy Birds HD, Asphalt 8 Airborne si Netflix. Cele 5 aplicatii de top cu plata sunt Nextgen Reader, Rayman Fiesta Run, Grand Theft Auto San Andreas, Bejeweled LIVE si Halo Spartan Assault.

Rayman Fiesta Run este un joc cu un alergator ce necesita ca utilizatorii sa sara la momentul potrivit, sa evite obstacole, sa invinga sefii cei mari si sa completeze 75 de nivele. In timpul alergarii, incercati sa colectati toate
monezile din nivelul respectiv si sa deblocati premii si alte lucruri ce va vor ajuta pe parcurs. Jocul este uimitor si este exemplul perfect despre cum ar trebui sa fie un joc modern pentru Windows Store. Aplicatia costa 2.99$. Va oferim si trasaturile-cheie pentru aceasta aplicatie: bucurati-va de cele 75 de nivele si cele 4 lumi magice, dar si de grafica minunata, descoperiti uimitoarele puteri ale lui Rayman, preluati noi provocari cu ajutorul modului Invasion, provocati-va prietenii si impartiti castigurile.

In ultimele luni, in Windows Store a avut loc o crestere cam inceata in ceea ce priveste noile aplicatii. Se pare ca interesul in Windows Store nu a fost chiar atat de ridicat. Pentru a privi lucrurile dintr-o anume perspectiva, putem spune ca Windows Store se apropie de 150.000 de aplicatii, insa vara anului trecut abia a depasit 100.000.
Pe de alta parte, Windows Phone Store a depasit 245.000 de aplicatii. Continuam sa vedem noile aplicatii de calitate care isi fac aparitia constant si este doar o chestiune de timp pana vor atinge numarul de 300.000 de aplicatii.

Leave a Reply

Back to top button