iPhone

Cele mai bune aplicatii pentru camera iPhone-ului (Best apps for iPhone’s camera)

iPhone-ul are o camera fantastica, insa pentru a surprinde cel mai bine pozele, veti dori sa aveti cateva aplicatii extra.

Camera+ este alegerea noastra pentru cea mai buna aplicatie pentru camera iPhone-ului, deoarece este rapida, usor de utilizat, cu tot felul de caracteristici si actualizata constant. Aceasta este fantastica din mai multe motive, dar cea mai buna caracteristica este abilitatea de a focaliza si de a expune separat. De asemenea mai primiti si diferite moduri de fotografiere (incluzand un stabilizator, timer s.a.), un zoom digital solid si o retea pentru a va asigura ca ceea ce realizati va fi foarte interesant. Camera+ mai are si nenumarate optiuni de editare unde puteti adauga efecte, puteti crea straturi, sa editati balanta de culori si multe altele.

camera plus

VSCO Cam se afla undeva intre Camera+ si Instagram. Este un instrument bun de editare, usor de utilizat si ofera un loc pentru a va impartasi pozele, dupa cum doriti. Trasaturile avansate sunt usor de utilizat si va puteti edita cu usurinta expunerea, temperatura si contrastul cu doar cateva atingeri. Daca doriti, puteti descarca toate pozele dumneavoastra pe propria pagina pe VSCO Grid, care are de asemenea optiuni pentru drepturile pozelor dumneavoastra.

vsco
Photo Editor de la Aviary face absolut tot ceea ce aveti nevoie de la un program de editat poze, inclusiv sa aplice filtrele, sa albeasca dintii, va puteti adauga si texte, stickere, apoi sa va trimiteti pozele direct la Walgreens pentru printare. Nu aveti controlul precis precum aveti la VSCO Cam sau la Camera+, dar functioneaza minunat pentru un edit rapid.

ph edit

Pentru majoritatea oamenilor, trasatura setata in Photoshop Touch este criminala, iar daca aveti nevoie sa editati ceva rapid, aceasta este cea mai buna optiune. Sunteti capabil sa va jucati cu straturile si selectiile, sa faceti ajustari si sa va sincronizati munca intre un iPad si desktop-ul dumneavoastra. Photoshop Touch are atat de multe trasaturi incat nu este atat de usor de folosit, insa daca aveti experienta in Photoshop, nu va mai fi atat de dificil.

http://www.youtube.com/watch?v=KW10V1pMxEk

Daca faceti multe fotografii tip portret cu telefonul dumneavoastra, Facetune face munca mai usoara la editarea acestora rapid. Facetune scapa de riduri, cosuri, albeste dintii si absolut orice mai aveti nevoie. Interfata este usor de folosit, insa chiar daca nu sunteti interesat de trasaturile avansate de mai sus, merita sa aruncati o privire peste Facetune.

face

Dropbox nu este o aplicatie pentru poze, dar este o metoda doarte usoara cu ajutorul careia va puteti salva pozele. Daca aveti un cont Dropbox, fiecare poza pe care o faceti, se va incarca automat pe Dropbox fara sa faceti nimic. Este una dintre cele mai simple metode de a salva pozele online fara sa va mai faceti griji daca iCloud si Photostream functioneaza corespunzator sau nu.

dr

 

Sunt atatea aplicatii pentru fotografii incat este aproape imposibil sa tinem pasul cu toate. In timp ce aplicatiile de mai sus sunt potrivite pentru toate lumea, exista si aplicatii specializate pentru aproape orice va trece prin cap, precum: Over, TiltShiftGen 2, CameraNoir, PicFrame, Instagram, Light Meter si Pixlr Express.

 

Leave a Reply

Back to top button