iPhone

Aplicatii pentru Finante iPhone: BillGuard, myFICO, BUDGT (Finance Apps for iPhone: BillGuard, myFICO, BUDGT)

BillGuard

billguard_4_iphone_screens

BillGuard va permite sa monitorizati toate cardurile dumneavoastra de credit si activitatea acestora intr-un singur loc. Are chiar si suport Passbook construit, asadar va puteti vedea toate conturile dintr-un foc. Din moment ce BillGuard este aglomerat de atatea date, acesta este tot timpul actualizat.BillGuard poate chiar sa contacteze comerciantul in locul dumneavoastra pentru a incheia tranzactiile. Pe langa monitorizare, BillGuard va mai poate arata si unde vi se duc banii si cum ii puteti salva.

myFICO

myfico_iphone_best_apps_screens

FICO este o subscriptie a serviciul de monitorizare a creditului care va tine la curent in legatura cu creditul si raportul dumneavoastra. Daca va aparea orice fel de schimbare, veti primi automat o notificare. Aplicatia myFICO pentru iPhone este o modalitate minunata pentru a ramane in top. Va puteti proteja aplicatia prin parola, pentru ca nicio persoana neautorizata sa nu va poata vedea informatiile despre credit.

BUDGT

budgt_iphone_5_screens_best_apps

Nimanui nu ii place sa isi administreze banii, dar unele persoane trebuie sa o faca sau nu vor economisi niciodata nimic. Aceasta aplicatie este foarte simpla de utilizat, iar interfata este minunata. Trebuie sa stabiliti un buget pentru categorii diferite si sa va urmariti cheltuielile. Daca va doriti sa cheltuiti mai putin si sa economisiti mai mult, BUDGT va poate aduce pe calea cea buna pentru doar 1.99$.

Check

check_iphone_5_screens_best_apps

Aceasta aplicatie mai este cunoscuta si sub numele de Pageonce si este un instrument minunat pentru administrarea facturilor si va asigura platile la timp. La o prima privire, Check va poate spune daca facturile pe care le aveti vor veni curand si va va aminti data platii prin niste notificari. Daca doriti, Check poate sa plateasca facturile in locul dumneavoastra. Aplicatia mai are multe alte caracteristici folositoare si poate administra si monitoriza atat cat ii veti permite.

 

Leave a Reply

Back to top button