Microsoft @MobileNOKIA

Top Aplicatii pentru Windows Phone (Best apps for your Windows Phone)

Cu dispozitive precum Lumia 1020, noii clienti pot fi linistiti, deoarece nu vor pierde nimic din vedere, avand tot ceea ce isi doresc de la un smartphone.

TuneIn Radio

tunein

TuneIn Radio este una dintre aplicatiile preferate de cei care inca mai asculta radio-ul. Aplicatia contine peste 100.000 de statii radio, inclusiv cele locale, dar si cele nationale, precum NPR, ESPN si BBC.

CamScanner

camscanner

CamScanner est un instrument de scanare surprinzator de versatil care poate inlocui aproape in totalitate scanner-ul de la birou. Poate procesa documentele d ecare aveti nevoie la birou, dar poate si sa scaneze pozele si scrisorile sifonate. De asemenea va permite sa le pastrati pe toate organizate pe SkyDrive.

Microsoft SmartGlass

smartglass

Windows Phone ramane companionul perfect in controlul Xbox-ului dumneavoastra 360, dar acum este si SmartGlass disponibil pe Xbox One. Noile jocuri suportate sunt Dead Rising 3 si Battlefield 4 si mai puteti folosi aplicatia pentru a pastra legatura cu prietenii dumneavoastra pe Xbox Live.

Spotify

spotify

Spotify a ajuns pe Windows Phone 8 la inceputul acestui an si a fost primit cu entuziasm. Aplicatia este simtita si acum ca fiind beta, dar daca sunteti subscriber, este necesara.

Ciel

ciel

Ciel imbina putin din Instagram cu Foursquare pentru a crea ceva mai fantezist decat cu ce eram obisnuiti. Pozele pe care le faceti in Ciel pot fi insemnate cu vremea din zona dumneavoastra si graficele corespund locului unde ati dat check-in.

627 .AM

627am

627 .AM este un asistent de zi cu zi atractiv si intuitiv, El include alarme, prognoza zilnica a vremii si a temperaturii, precum si abilitatea de a crea notite pentru a iti reaminti ce trebuie sa faci.

NextGen Reader

nextgenreader

NextGen Reader reprezinta tot baza pentru cititorii RSS de pe Windows Phone. Reda o interfata incredibil de rapida si de curata, care va poate usura cititul de dimineata. Pana cand va ajunge Flipboard pe Windows Phone, aceasta ramane cea mai buna alegere.

6tag

6tag

Chiar daca Instagram abia a ajuns si pe Windows Phone in acest an, in anumite locuri are unele lacune – in special in zona videoclipurilor. 6tag este esential pentru a va oferi o interfata surprinzator de intuitiva si care ofera o multime de caracteristici.

DualShot

dualshot

DualShot este o aplicatie simpla, precum Frontback de pe iOS. Faceti o poza la ceea ce este in fata dumneavoastra, apoi faceti-va si dumneavoastra una. Acestea sunt suprapuse si veti avea o poza draguta cu dumneavoastra reactionand la acel moment: simplu, amuzant si elegant.

 

One Comment

Leave a Reply

Back to top button