Android @GoogleAndroid Games

Jocuri noi pentru Android vara 2017

Cele mai noi jocuri pentru Adroid in iulie 2017

Angry Birds Evolution

Desi au fost lansate peste douasprezece jocuri Angry Birds pentru Android, fiecare joc are un mod unic de ne incanta.  In ultima versiune Angry Birds Evolution avem o experienta complet diferita. Desi este la fel de ridicol ca si celelate versiuni, si aceasta versiune il face sa devina ciudat si distractiv.

Download Angry Birds Evolution

Daca esti dornic sa pedepsesti niste porci,iti vei gasi norocul aici, jucand aceasta noua versiune 3D. Nivelul de dificultate creste in timp, si puteti sa va dezvoltati si creste gasca de pasari pe masura ce inaintati. Astfel puteti colecta pana la 100 de pasari si le puteti dezvolta pana in forma lor finala. Va puteti dezvolta super abilitatile iar modul de joc este in echipa.

Modul de lupta  este gen pinball. Trebuie doar sa indrepti pasarea si sa se impuste in jurul zonei de lupta. Astfel puteti lovi in diferite unghiuri, ricosa si face daune porcilor, dar si obiectelor din decor. Jocul este gratuit, dar ofera achizitii in aplicatie.

Download Angry Birds Evolution

Sonic the Hedgehog

Nostalgicii seriei clasice Sega, il pot intalni pe indragitului erou Sonic in 2017. Astfel, avem o revenire cu Sonic the Hedgehog ca parte a jocului Sega Forever, in colectia de jocuri clasice lansata recent pe smartphone-uri. Si data aceasta, va puteti astepta la acelasi joc clasic ca cel original, dar cu o doza mare de nostalgie.

Download Sonic the Hedgehog

Dintre caracteristicile acestui joc mentionam:

 • Aveti posibilitatea de a lucra cu doua joystick-uri pe ecran si desi poate parea poate, surprinzator, nu este frustrant sa jucati pe un telefon.
 • Este optimizat pentru mobile pe ecran lat la 60fps, oferind performante foarte bune
 • Coloana sonora legendara a jocului a fost complet remanenta.
 • Un nou mod time attack!
 • Suport integrat complet pentru controlerul bluetooth fara fir
 • Sonic the Hedgehog pentru Android ofera suport exclusiv pentru controlerele Power A Moga, Nyko, XBOX, HID.

Sonic ca si celelalte jocuri lansate impreuna cu Sega Forever vin cu clasamentele online si salvari cloud ca parte a modului lor modern.

Jocul este gratuit pentru a juca, dar anunturile sunt putin enervante. Puteti insa juca fara anunturi la o suma destul de mica de doar 1,99 USD.

Download Sonic the Hedgehog

Asphalt Street Storm Racing

Iti place viteza? Noul joc de Asphalt lansat de Gameloft este cel mai fierbinte joc de curse al momentului si se concentreaza asupra lumii salbatice a curselor de tractiune.

Download Asphalt Street Storm Racing

Din caracteristicile acestui joc mentionam:

 • Puteti calatori in mai multe orase, cum ar fi Paris, New York si Hong Kong.
 • Pentru provocare, va confruntati cu evenimente meteorologice brutale, cum ar fi ploi si furtuni de zapada.
 • Modul single player este distractiv, dar multiplayerul este mult mai palpitant.
 • Puteti juca pana la alti trei  jucatori deodata.
 • In Asphalt Street Storm Racing puteti paria pentru a castiga masini de curse ale adversarilor si pentru a acumula o mica colectie a propriilor dvs. masini preferate.

Grafica din acest titlu face ca actiunea sa revina la viata, datorita in special reflectiilor luminii. Detaliile din orase sunt atat de bine facute, incat te face aproape sa incetini sa te uiti mai atent, dar cursele sunt prea distractive pentru a face asta!

Download Asphalt Street Storm Racing

Leave a Reply

Back to top button