DownloadsiOS @AppleiOS Apps

Cum poti afla numele varfurilor muntoase cu ajutorul iPhone – PeakFinder

Mi s-a intamplat de multe ori sa merg in drumetii in zone montane si sa intreb in stanga si in dreapta: “stiti cumva ce varf este acela?“.
Un exemplu este acest varf din zare, care nici in ziua de azi nu stiu cum se numeste. Stim doar ca este un varf din muntii Piatra Craiului.

Exista o metoda foarte simpla si la indemana oricui, prin care putem afla varfurile muntoase din jurul nostru, atunci cand suntem plecati in drumetii / excursii.

Aplicatia PeakFinder Earth pentru iPhone are o baza de date cu peste 300.000 de varfuri muntoase din intreaga lume si este disponibila si offline. Sunt multe situatiile cand in munti nu exista nici macar semnal GSM.

Cum putem afla varfurile muntoase din jurul nostru? Foarte simplu. Deschidem aplicatia PeakFinder Earth si indreptam obiectivul camerei foto a iPhone catre varfurile muntoase. Ca si cum am vrea sa le facem o poza. Functionand pe baza datelor culese prin GPS, aplicatia nu va utiliza internetul si va sti ce munti aveti in aropiere. Pe baza imaginilor surprinse prin Camera, va ofera informatii despre varfurile montane.

Aplicatia poate fi descarcata din App Store in schimbul sumei de 24,99 lei. Un pret decent pentru o aplicatie atat de utila.

In genul aplicatiei PeakFinder Earth avem si o aplicatie care ne poate arata numele stelelor si planetelor prin simpla indreptare spre cer a iPhone-ului sau a device-ului Android.  Sky Map este o adevarata harta boltei ceresti si o sursa buna de informatie pentru cei pasionati de stele, planete, constelatii, etc comete.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Мелодии за звънене за lg, java destekli futbol oyunu indir, download opera mini 11.5 java, java telefona futbol kariyer oyunları, aplikasi+operamini+11.5java+jar, Aktulizacja lg 375, www.temasony ericsson.com, maç oyunu indir mobıl46.oyun EA 240.320, ติดตั้งใบรับรอง nokia n8-00, cum se masoara varfurile muntoase, opera mini versao 6.5, java telefonlar için canlı duvar kağıtları, Aplikasi torch nokia e71, download game tempur java, ดาวโหลดลักษณะโนเกียเอ็น 8, telecharger nfs sony ericsson, Telecharger joux java, download game java perang militer, Nada sms BB file kb, kios ovi nokia,
Back to top button
Close