DownloadsiOS @AppleiOS Apps

Cum poti afla numele varfurilor muntoase cu ajutorul iPhone – PeakFinder

Mi s-a intamplat de multe ori sa merg in drumetii in zone montane si sa intreb in stanga si in dreapta: “stiti cumva ce varf este acela?“.
Un exemplu este acest varf din zare, care nici in ziua de azi nu stiu cum se numeste. Stim doar ca este un varf din muntii Piatra Craiului.

Exista o metoda foarte simpla si la indemana oricui, prin care putem afla varfurile muntoase din jurul nostru, atunci cand suntem plecati in drumetii / excursii.

Aplicatia PeakFinder Earth pentru iPhone are o baza de date cu peste 300.000 de varfuri muntoase din intreaga lume si este disponibila si offline. Sunt multe situatiile cand in munti nu exista nici macar semnal GSM.

Cum putem afla varfurile muntoase din jurul nostru? Foarte simplu. Deschidem aplicatia PeakFinder Earth si indreptam obiectivul camerei foto a iPhone catre varfurile muntoase. Ca si cum am vrea sa le facem o poza. Functionand pe baza datelor culese prin GPS, aplicatia nu va utiliza internetul si va sti ce munti aveti in aropiere. Pe baza imaginilor surprinse prin Camera, va ofera informatii despre varfurile montane.

Aplicatia poate fi descarcata din App Store in schimbul sumei de 24,99 lei. Un pret decent pentru o aplicatie atat de utila.

In genul aplicatiei PeakFinder Earth avem si o aplicatie care ne poate arata numele stelelor si planetelor prin simpla indreptare spre cer a iPhone-ului sau a device-ului Android.  Sky Map este o adevarata harta boltei ceresti si o sursa buna de informatie pentru cei pasionati de stele, planete, constelatii, etc comete.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
gangstar la download, java futbol oyunu indir, jogo do bem deis java, Telecharger joux java, Download videouri cu tom and jerry, download game java perang militer, üvegtörés csengőhang letöltés mp3, opera mini versao 6.5, Dowlond jeux, ск игру гангстеры на моб, Theme i-phon sur w910i, Aktulizacja lg 375, download aplikasi du battery java, ดาวโหลดลักษณะโนเกียเอ็น 8, java oyunlari futbol, ดาวโหลดลักษณะโนเกียเอ็น8, juegos java gangstar 2 king, скачать футбол джава игри, depredador para java nokia games, 240x320 java oyunlar indir,
Back to top button
Close