DownloadsiOS @AppleiOS Apps

Cum poti afla numele varfurilor muntoase cu ajutorul iPhone – PeakFinder

Mi s-a intamplat de multe ori sa merg in drumetii in zone montane si sa intreb in stanga si in dreapta: “stiti cumva ce varf este acela?“.
Un exemplu este acest varf din zare, care nici in ziua de azi nu stiu cum se numeste. Stim doar ca este un varf din muntii Piatra Craiului.

Exista o metoda foarte simpla si la indemana oricui, prin care putem afla varfurile muntoase din jurul nostru, atunci cand suntem plecati in drumetii / excursii.

Aplicatia PeakFinder Earth pentru iPhone are o baza de date cu peste 300.000 de varfuri muntoase din intreaga lume si este disponibila si offline. Sunt multe situatiile cand in munti nu exista nici macar semnal GSM.

Cum putem afla varfurile muntoase din jurul nostru? Foarte simplu. Deschidem aplicatia PeakFinder Earth si indreptam obiectivul camerei foto a iPhone catre varfurile muntoase. Ca si cum am vrea sa le facem o poza. Functionand pe baza datelor culese prin GPS, aplicatia nu va utiliza internetul si va sti ce munti aveti in aropiere. Pe baza imaginilor surprinse prin Camera, va ofera informatii despre varfurile montane.

Aplicatia poate fi descarcata din App Store in schimbul sumei de 24,99 lei. Un pret decent pentru o aplicatie atat de utila.

In genul aplicatiei PeakFinder Earth avem si o aplicatie care ne poate arata numele stelelor si planetelor prin simpla indreptare spre cer a iPhone-ului sau a device-ului Android.  Sky Map este o adevarata harta boltei ceresti si o sursa buna de informatie pentru cei pasionati de stele, planete, constelatii, etc comete.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
скачать футбол джава игри, jogos java de gangstar 2 baixar direto, www.baixar jogo java do batle for the ominitrix.com.br, Nada sms nokia file kb, dowload balap mto gp hp soni eriksio j18i, www.donwload suara wanita menangis.com, üvegtörés csengőhang letöltés mp3, Nada sms nokia, Besplatne aplikacije za soni erikson c902, telecharger nfs sony ericsson, maç oyunu indir mobıl46.oyun EA 240.320, Telecharger les jeux de foot java sur mobile, java futbol oyunu indir, java destekli futbol oyunu indir, maç oyunları java, depredador para java nokia games, telechager jeux de bat man java, Dowlond jeux, download game tempur java, bedava java oyunlar indir,
Back to top button
Close