iPad

Top Jocuri iPad (Top iPad Games)

République

republique

iPad-ul avea nevoie de propriul sau joc Dystopian Teen Fiction, iar acum a facut rost, datorita jocului République. Jocul de supraveghere al celor de la Camoflaj ar putea fi doar la primul sau episod, dar este recomandabil, acesta fiind unul dintre cele mai bune jocuri pe un dispozitiv cu touchscreen. V-ati dori sa va furisati vreodata prin camerele de supraveghere ale scolii militare distopiene si sa ajutati o tanara femeie sa se elibereze? Daca da, atunci acesta este jocul dumneavoastra. Este un joc potrivit pentru cei carora le plac jocurile inovative.

Device 6

Acest joc este precum Angry Birds, acel joc este precum Jetpack Joyride, iar aceste jocuri sunt ca o combinatie a celor doua. Cateodata simtiti ca si cum nu aveti nimic sub degete. Apoi veti juca un joc precum Device 6 si va veti aminti cat de cool poate fi un joc pe un dispozitiv cu touchscreen.
Device 6 este unul dintre cele mai ciudate, mai misterioase, dar si elegante jocuri facute vreodata pentru dispozitivele cu touchscreen si implica foarte mult cititul. Va veti regasi intr-o aventura sinistra, jocul avand incluse si unele dintre cele mai cunoscute melodii pop. Este potrivit pentru cititorii de romane de mister, pentru fanii Lost.

The Walking Dead

twd

The Walking Dead este un joc potrivit pentru fanii jocurilor de aventura sau ale romanelor lui Robert Kirkman, petru cei carora le place serialul Walking Dead, dar si-ar dori ca personajele sa fie mai interesante sau placute. Este ca o carte de benzi desenate, insa animata, unde trebuie sa iei cele mai grele decizii.
Niciun episod nu este previzibil, de aceea niciodata nu veti putea ghici ce urmeaza. Avem actiune, tragedie, tradare, mai multa targedie, speranta, negare, umor, paranoia, rezolvarea problemelor, introspectie, dezvoltarea personajului.

Infinity Blade III

inf bl

Eroul din seriile Infinity Blade nu moare niciodata. De fiecare data cand cade, el invie si ii sporesc puterile pana cand este o forta de neoprit. Acelasi lucru putem spune si despre aceste serii.
Primul joc Infinity Blade a fost prezentat ca o demonstratie a indemanarii grafice a Epic Unreal Engine 3 pe iPhone si iPod. Au fost niste idei destul de bune, insa fara prea multa personalitate si profunzime.
Infinity Blade II a fost jocul in care seriile au inceput sa prinda viata. Vocile personajelor, armele si o poveste puternica sprijinita de romanul autorului Brandon Sanderson (Infinity Blade: Awakening), asadar s-a simtit mai mult a fi un joc real decat un centru de atractie.

SpellTower

spelltoweet

Uitati-va la literele din imaginea de mai sus. Puteti pronunta cuvantul trasand o linie printre linii? Daca da, felicitari, deoarece veti fi bun la SpellTower.
SpellTower reprezinta o adunatura de litere care vor disparea odata ce faceti cuvinte din ele. Este un joc iOS care continua sa bage noi randuri de litere de jos, cerand ca voi sa pronuntati cuvintele inainte ca unul dintre randuri sa ajunga sus.

SpaceChem

space

SpaceChem este un joc bazat partial pe stiinta falsa. Fiecare misiune SpaceChem cere jucaorului sa transforme atomii in molecule. Atomii si moleculele sunt exacte. Jocul include chiar si Tabelul Periodic ca referinta.
Sa spunem ca jocul va provoaca sa produceti apa, H2O. Veti desena si programa o linia astfel incat sa prinda un atom de hidrogen, il plaseaza in stanga a trei cercuri adiacente, iar apoi face acelasi lucru, dar pune al doilea atom de hidrogen in cercul din dreapta. Inainte sa fie pus atomul de hidrogen in actiune, veti desena si programa o alta linie pentru a aduce oxigenul intre atomii de hidrogen, activati cercurile pentru a se transforma in H2O si asezati-l in alta zona din afara.

 

 

 

Leave a Reply

Back to top button