Android @GoogleAndroid AppsMobile AppsWhat's New

The Cleaner, aplicatia care imbunatateste functionarea telefonului Android

Detinatorii telefoanelor cu sistem de operare Android, care folosesc destul de frecvent dispozitivele mobile, stiu probabil faptul ca, in timp, se aduna suficiente aplicatii si jocuri, care pot determina o functionare deficitara a acestora. Astfel incat, pentru a spori viteza de functionare si a o readuce la parametrii initiali, exista o aplicatie usor de instalat. Aplicatia se numeste The Cleaner si este dezvoltata de cei de Liquidum Limited.

Daca, dupa cateva luni de utilizare, telefonul incepe sa mearga din ce in ce mai greu, este destul de limpede faptul ca necesita o astfel de aplicatie. Informatiile inutile se aduna si ocupa memoria cache, RAM-ul ramane ocupat, chiar daca am folosit o aplicatie acum ceva timp si asa telefonul isi pierde din performantele detinute, mai ales daca utilizatorul nu este genul care sterge imediat ceea ce nu mai foloseste.

Bineinteles ca aici intervine The Cleaner, care sterge rapid si eficient informatiile pe care nu le mai folosim. In cazul in care capacitatea de stocare si memoria sunt ocupate initial, aceasta aplicatie rezolva foarte repede problema, fiind nevoie doar de cateva click-uri pana cand telefonul va reincepe sa functioneze ca nou.

Utilizatorului ii este prezentata o lista cu aplicatii care folosesc din memoria telefonului si cat anume consuma, dupa ce aceasta este analizata. De aici, sarcina capata simplitate, fiind nevoie doar de alegerea datelor care nu sunt utile si aplicatia le va opri automat. Asadar, utilizatorul poate face alte activitati, precum incercarea unui joc care are nevoie de mai multa memorie, de care pana acum nu se putea bucura.

thecleaner-poza1

Se ajunge in sectiunea special creata spatiului de stocare, cu o simpla miscare spre stanga, de unde pot fi sterse fisierele si documentele care nu sunt folosite. Ca si procedeul pentru memorie si acesta este foarte usor, astfel, oricine poate avea mai mult spatiu pentru ceea ce este important la momentul respectiv.

O alta functie care este de ajutor pentru utilizatorii care isi doresc o functionare optima a telefonului este cea de autoscanare. In functie de preferinte, aceasta poate fi setata la perioade de timp diferite, la doua sau sase ore, zilnic, la doua zile sau chiar saptamanal. Asadar, posibilitatea de a sti intotdeauna in ce stare este telefonul lor sta la indemana oricarui utilizator, efortul pentru aceasta fiind minim.

Ca in cazul oricarei aplicatii destinata telefoanelor Android, utilitatea trebuie sa fie dublata si de o interfata simpla si usor de folosit, iar din acest punct de vedere, The Cleaner le imbina pe ambele intr-un mod extraordinar. Designul este simplu, fara informatii suplimentare care nu sunt necesare, imbogatit doar de niste animatii prin care sunt prezentate detalii utile. De mentionat faptul ca exista mai multe teme din care putem alege, The Cleaner putand fi costumizat pentru a multumi pe fiecare.

Aplicatia The Cleaner este un ajutor de nadejde care poate fi utilizat de toti cei care detin un telefon cu sistem de operare Android. In plus, descarcarea ei este gratuita, nefiind nevoie de niciun sacrificiu petru a imbunatati performantele telefonului.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
खेल डाउनलोड सेमसंग मोबाईल पर, jocuri bovland pentru telefone cu android 2.6, aplikasyon lijo, kliner za skidanje cistac mobilni, ablikacun samsung, go.store.ovi.mobi/entry/van/main/n8-00, تحميل العاب ‏nokia 311 ‎من ‏‎ ‎موقع ‏bbes, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/tones/200, android programmas free download, download jocuri pentru telefon samsung, Telecharger laplikasyo, nokia.mobi/entry/van/main/n8-00gaeme, google jawa gema, SAMSUNG.BKC.GAMES.JAVA.COM, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/video/N112, samsung gim, Java hry bitki stiahnut zdarma, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/video/C2-03, java gemsa samsung mobail, aplikasyon jox dsrg,
Back to top button
Close