Android @GoogleAndroid GamesGames ReviewiOS @AppleiOS AppsiOS GamesMicrosoft @MobileMobile Apps

Multasteptatul Angry Birds Star Wars II de la Rovio este disponibil pe toate platformele mobile

Iata ca cei de la Rovio au lansat in sfarsit a 2 a varianta Angry Birds Star Wars si astfel au pus capat asteptarilor fanilor Angry Birds din toata lumea. Noua varianta este mai animata si mai bine ilustrata de celebrele personaje din trilogia cu acelasi nume a studiourilor Lucas FilmNoul Angry Birds Star Wars 2  vine cu noi personaje care dispun de noi skill-uri pentru a putea face fata ofesivei porcilor.

Angry Birds Star II-1

Pe parcusul jocului veti observa ca anumite la anumite  nivele rolurile sunt inversate si porcii vor ataca stolul de pasari nervoase. Dintre noutati putem evidentia posibilitatea de a alege ordinea lansarii pasarilor, utilizatorul avand libertatea de a-si stabili strategia pentru fiecare din nivelele parcurse dar si posibilitatea de interactiona mai usor cu realitatea prin Telepods niste jucarii realizate de Hasbro in colaborare cu Rovio, care odata scanate din aplicatia jocului permit introducerea personajelor in actiunea jocului prin teleportare si astfel istoria acestuia poate fi personalizata de catre fiecare utilizator.

Angry Birds Star II-2

Noua versiune Angry Birds Star Wars II este disponibila din 19 septembrie pe toate platformele mobile si probabil ulterior va fi disponibila si varianta pentru desktop.

Angry Birds Star II-Telepods

 

Download Angry Birds Star Wars 2 for Android via Google Play

Download Angry Birds Star Wars 2 for iPhone via AppStore

Download Angry Birds Star Wars 2 for Windows Phone 8 via Wndows Phone Store

Download Angry Birds Star Wars 2 iPad via AppStore

Download Angry Birds Star Wars 2 for Kindle Tablet via Amazon.com

Leave a Reply

Back to top button