Android @GoogleWhat's New

Google a lansat o versiune mobila a site-ului Google Play

Google a lansat in sfarsit o varianta mobila pentru versiunea web a Google Play Store (accesibila prin intermediul browserelor). Incepand de astazi, utilizatorilor le va fi mult mai usor sa navigheze in Play Store daca vor accesa magazinul online de aplicatii Android de pe un browser mobil (in cazul in care nu au acces la aplicatia mobila sau sunt indrumati catre versiunea web a magazinului prin intermediul unor link-uri accesate fie tot din browser, fie din interiorul unor aplicatii mobile).

play-store-mobile

Interfata versiunii mobile a Google Play Store deschis in browser este foarte asemanatoare cu interfata aplicatiei Play Store, utilizatorii putand accesa din ambele la aceleasi optiuni si la acelasi continut. De asemenea, utilizatorii vor putea instala aplicatii pe dispozitiv direct de pe versiunea mobila a Play Store, fara ca aceatsa sa deschida inainte aplicatia dedicata. In plus, utilizatorii vor avea de acum inainte acces si la o sectiune din magazinul online decicata comercializarii de dispozitive Google (smartphone-uri, tablete sau alte dispozitive mobile produse si/sau vandute de Google).

Pentru a vizualiza si testa noua varianta mobila a Google Play Store pentru web, intoduceti adresa http://play.google.com in bara de adrese a browser-ului mobil utilizat. Enjoy!

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل playللتلفون, स्टोर फ़ोनों, חנות Play מוטורולה, plya , piay स्टोर, google mobili versija, تحميل متجر بلي غوغل لجوال htc Hd, verzie google play download, Pley stori za samsung aps, تنزيل تطبيقات الجوال حية من جوجل بلاي, मोबाइल संस्करण , google play mobili versija, प्ले स्टोर सॉफ्टवेयर, नोकिया एक्स में Google play store install,
Back to top button
Close