Android @GoogleAndroid AppsDownloadsFacebookMobile AppsWhat's New

WhatsApp a fost lansat in Android Beta Program via Google Play Store

WhatsApp este una dintre aplicatiile mobile in care s-au investit cei mai multi bani. In februarie 2014, compania Facebook, care detine cea mai mare retea de socializare din lume, a cumparat aplicatia WhatsApp pentru suma de 19 miliarde dolari.

Multi se asteptau la acea vreme ca WhatsApp sa fie inchis dupa cumparare, iar toate caracteristicile aplicatiei sa fie mutate in Facebook Messenger. Nu s-a intamplat acest lucru, ba mai mult, WhatsApp a fost dezvoltata in continuare si a facut “schimb” de optiuni si functionalitati cu Facebook Messenger.

Dupa multi ani in care versiunile beta ale WhatsApp au fost disponibilie la download in fisere APK hostate pe web site-ul aplicatiei, Facebook a lansat recent aplicatia WhatsApp in programul Android Beta Software.

Ce inseamna acest lucru? Mai exact, utilizatorii care au aplicatia de socializare WhatsApp instalata pe un device cu sistem de operare Google Android, pot adera la programul beta si vor primi cele mai noi update-uri ale aplicatiei WhatsApp prin intermediul Google Play Store.

WhatsApp_Android_Beta

Asa cum scrie si in imaginea de mai sus, inainte de a intra in programul Beta, trebuie sa aveti aplicatia WhatsApp instalata din Google Play. Dupa instalarea aplicatiei si accesarea paginii oficiale de inrolare in programul beta, accesati pagina dedicata update-urilor beta pentru WhatsApp, apoi click pe “Become a tester”. In cateva minute sau ore, o sa primiti un update cu cea mai recenta versiune WhatsApp Beta,

Retineti faptul ca versiunile beta va aduc mai devreme noutatile ce vor fi lansate in versiunea finala, insa ca la orice versiune de software beta, exista si riscul ca aceasta sa fie instabila.

Download WhatsApp Beta pentru Android, via Google Play Update

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
telecharger age of empire deluxe, تحميل واتساب SAmsung GT-C3322, cara mendownload aplikasi hp sony ericsson j108i, aplikasi untuk hp j108i, samsung star 3 duos s5222 برامج, تثبيت الفيس بوك ع star3duos, atualizacao android7 lg l5, whatsapp for sony ericsson j108i, telecharger theme pour mobile gt s5222, gt s5222 برنامج اوبرا, facebook do mobilu zdarma download SonyEricsson S500i, 3d hry autove java, गूगल प्ले स्टोर डाउनलोड, play , Probleme reseaux Sur telephone java, Dowmlond pleier pentru telefon LG, jogos javas gta gangster 2, Bajar whatsapp sony ericsson j108a, Aktualizacja messengera w sony ericssona Elm, تطبيقات موبايل Lg A290,
Back to top button
Close