Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile AppsWhat's New

Uninstall Manager, aplicatia Play Store care elibereaza spatiul de stocare

In ceea ce priveste smartphone-urile din categoriile entry-level si mid-range, care au capacitate de stocare interna de 8 GB sau 16 GB, utilizatorii se confrunta destul de frecvent cu o problema: raman fara spatiu. Faptul ca aceste terminale dispun de slot pentru card micro-SD nu ajuta mereu, deoarece multe aplicatii, precum Facebook sau Play Music, nu pot fi mutate din memoria interna a telefonului mobil.

uninstall manager

In curand, Play Store, magazinul virtual al Google, le va indica utilizatorilor care sunt aplicatiile pe care nu le folosesc deloc sau foarte rar, astfel incat sa le dezinstaleze si sa recupereze spatiu de stocare. Aplicatia Play Store va avea o noua functie, numita Uninstall Manager, cu ajutorul careia utilizatorii de Android vor putea sterge aplicatiile pe care nu le folosesc fara a mai merge in setarile smartphone-ului.

Momentan, noua functie este disponibila pentru un numar redus de utilizatori si nu se stie data concreta de lansare pentru toata lumea.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
bedava samsung ben10 oyunlari indir, istalla applicazioni per samsung gt s5222 tutto google, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, aplikasye, trg igrica download, mobil benten oyunlari indir java, تحميل ثيمات جافا, java telefon temaları, ดาวน์โหลดแอปที่ใช้ได้กับโนเกียc5, JUEGO FATAL FORCE, need for speed nade kawer na jave do pobrania, Ringtone Nokia tune meledak mp3, تحميل نغمات الايفون java, Maps for sqmsung gts 3353, content, cocawap jeux gratuite, تنزيلات إي2252, Jeux WWE a telecharge sur LG, java tema indir, samsung gt-s5610 soft chomikuj,
Back to top button
Close