LGWhat's New

Specificatiile pentru LG G3 au fost confirmate pe un site oficial LG

Cu doar o singura zi ramasa pana la prezentarea oficiala a smartphone-ului LG G3 de catre compania sud-coreana LG, specificatiile complete pentru acesta au fost afisate temporar, cel mai probabil din greseala, pe site-ul olandez al companiei. Respectivele specificatii au confirmat leak-ul de saptamana trecuta, de la un eveniment preview pentru lansarea dispozitivului, unde au fost fotografiate cateva slide-uri din prezentare care detaliau informatii despre acesta.

lg-g3-leak

Intre specificatiile confirmate pe site-ul olandez, cele mai importante includ ecranul Quad HD (confirmat si de LG in urma cu cateva saptamani) de 5.5 inci si rezolutie de 2560×1440, camera de 13 megapixeli, cu functie OIS (Optical Image Stabilization) si inregistrare video 4K (format Ultra HD), procesor quad-core de 2.5 GHz, 2 GB RAM si 16 GB memorie interna (cu posibilitatea de extindere de pana la 128 GB prim microSD), baterie de 3000 mAh si conectivitate extensiva: 2G (GSM), 3G (UTMS) si 4G (LTE), Bluetooth4.0, NFC, WiFi si suport pentru HDMI, Mira Cast si Wi-Fi Direct.

Aceleasi surse care au publicat specificatiile luate de pe portalul olandez LG au raportat si o potentiala data de lansare a smartphone-ului LG G3, si anume 27 iunie, insa nu se stie daca aceasta informatie a fost luata de pe acelasi portal sau este vorba doar de o speculatie. Cel mai probabil aceasta data va fi confirmata sau infirmata peste 2 zile, in cadrul evenimentului de prezentarea a dispozitivului ce se va tine la Londra.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
LG G3 की समीक्षा , προδιαγραφές lg g3, spesifikasi LG with pe, lg g3 tapeti, телефон със стабилизация, lg g3 háttérképek letöltés, tajni kodvi lg g3,
Back to top button
Close