Android @GoogleLGWhat's New

Au fost confirmate specificatiile pentru smartphone-ul LG G Pro 2

Desi initial se anuntase ca smartphone-ul LG G Pro 2 va fi lansat in cadrul Mobile World Congress (MWC) ce se va tine la sfarsitul acestei luni, se pare ca cei de la LG au hotarat sa grabeasca putin data lansarii, aceasta fiind programata peste doar cateva zile, pe 13 februarie.

lg_g_pro_2

De asemenea, compania a facut cunoscute si cateva dintre specificatiile dispozitivului, acestea fiind prezentate intr-un serial menit sa creasca interesul consumatorilor. Primul episod din acesta prezinta camera de 13 megapixeli a dispozitivului, cu tehnologie OIS+ si inregistrare video cu rezolutie 4K (3840×2160 pixeli). Atasata stabilizarii optice este si stabilizarea electronica (EIS) care promite capturi fluente, fara blur si fotografii cu subiect bine definit (mai ales pentru cele cu timp de expunere mai mare). Camera secundara (frontala) va fi de 2 megapixeli.

Alte specificatii confirmate sunt ecranul de 5.9 inci cu rezolutie 1080p, procesorul Snapdragon 800 (patru nuclee Krait 400 la 2.26 GHz si GPU Adreno 300) si 3 GB de RAM. Cat despre sistemul de operare, LG G Pro 2 va rula Android 4.4 KitKat.

Leave a Reply

Back to top button