Android @GoogleAndroid GamesDownloadsMobile AppsWhat's New

Heartstone: Heroes of Warcraft ajunge si pe Android

Lansat in martie anul acesta, Heartstone: Heroes of Warcraft a celor de la Blizzard a devenit extrem de popular in doar cateva luni de la lansare, ajungand sa aiba peste 20 de milioane de conturi inregistrate la inceputul lunii septembrie. Dupa ce initial a fost disponibil doar pentru sistemele de operare Windows si OS X, pentru ca mai apoi sa fie portat si pe iPad in luna aprilie, iata ca Heartstone a ajuns acum si pe Android, utilizatorii acestui sistem mobil putand descarca jocul incepand de astazi din Google Play Store.

heroes-of-warcraft

Veste buna este ca varianta pentru Android a jocului Heartstone nu limiteaza jucatorii la confruntari intre utilizatorii aceleiasi platforme, acestia putand sustine meciuri/dueluri atat cu cei care joaca jocul de pe PC, cat si cu cei care il joaca de pe iPad. In plus, pentru a incuraja utilizatorii Android sa joace Heartstone, cei de la Blizzard le va oferi jucatorilor care se vor autentifica de pe tablete care ruleaza acest sistem de operare si vor sustine un duel cate un pachet gratuit de carti, in oricare dintre modurile de joc disponibile.

heartstone

Momentan Hearstone pentru Android este compatibil doar cu tabletele cu ecrane de cel putin 6 inci care ruleaza cel putin versiunea 4.0 (Ice Cream Sandwich) a acestui sistem de operare. Cei de la Blizzard au promis insa ca in lunile urmatoare vor lansa si versiunea pentru smartphone a jocului (atat pentru terminalele Android cat si pentru iPhone), aceasta fiind deja in curs de dezvoltare.

Download Heartstone: Heroes of Warcraft pentru Android (via Play Store).

Leave a Reply

Back to top button