Android @GoogleAndroid AppsDownloadsiOS @AppleiOS AppsMobile AppsWhat's New

Aplicatie gratuita pentru Apeluri Video HD si Audio pe iOS si Android – Google Duo

Multe din serviciile Google sunt foarte putin cunoscute de catre utilizatorii din anumite tari, desi sunt servixii utile, de buna calitate si gratuite. Aici am putea sa includem Google Assistant, YouTube Kids, YouTube Gaming, Google Studio, Google Capture, etc.

Google Duo este si el un serviciu / aplicatie de care am auzit foarte putin, in ciuda faptului ca functioneaza foarte bine si este gratuita.
Google Duo functioneaza cam in acelasi fel ca si aplicatia FaceTime, dezvoltata de Apple si pe care o gasim instalata by default pe iPhone, iPad, iPod sau MacBook. Permite apeluri video de calitate HD si apeluri voce, folosind contul Google / adresa de Gmail a utilizatorilor. Totul intr-o interfata foarte simpla si fara prea multe batai de cap. Pur si simplu apasam pe contactul pe care dorim sa-l apelam video sau audio, iar conversatia incepe imediat ce partenerul raspunde. Conditia este bineinteles ca aplicatia sa fie instalata si pe device-ul care este apelat.
Apelurile prin Google Duo sunt gratuite, iar daca aveti o conexiune prin Wi-Fi, nici traficul de internet 4G nu va fi consumat. Atentie totusi, apelurile video consuma mult trafic de date mobile. Daca sunteti pe 4G / 3G aveti grija sa nu depasiti volumul de trafic inclus in abonament.

Interfata Google Duo este foarte simpla si intuitiva. Dupa instalarea aplicatiei, va autentificati un cont de Google apoi inregistrati numarul de telefon. Ceva in genul WhatsApp si Facebook Messenger.

In lista de contacte or sa apara in partea de sus prietenii care au Google Duo instalat si care pot fi apelati imediat. Pentru celelalte contacte, apare optiune de “Invite“.
In partea de sus a listei de contacte aveti posibilitatea sa alegeti ce tip de apel doriti sa initializati. Apel Video sau Apel Voce.

Google Duo este o alternativa foarte buna pentru cei mai discreti, care nu cocheteaza cu aplicatiile WhatsApp si Facebook Messenger.

Aplicatia este disponibila atat pe smartphone-urile cu Android cat si pe iOS (iPad, iPhone)

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
descargar whatsapp para sony ericsson j108a, opera mini 11.5 java, aplicatie 3g video apel download, reglage de telephon samsung gt s5222, سامسونج Gt-S5222, parsisiusti nemokamai zaidimus samsungui, Download tema java sony ericson, Descarca gratis youtube pe tel sony ericsson , jogos diretos de gangster kings of 2, mise a jour sony ericssone j108i, download opera mini 11.5 java, تنزيل تطبيقات Gt-s5222, Aplikasi youtube j108i, Cedar ga bisa streaming, Update.lgmobile.com, aplikasi java sony ericsson j108i, скачать игры на самсунг 240-320, downlod apk tema hp sony ericson j108i, vidEOs PaRa Sony ericsSon graTis dE depREDAdor, Techarger wathsap pour lg t585 qui fonctione bien,
Back to top button
Close