Internet MobileWhat's New

Orange face parteneriat cu Google pentru servicii de cloud, AI si machine-learning

Parteneriat Orange si Google Inc. in Europa pentru AI, Google Cloud si machine-learning

Orange este unul dintre cei mai importanti operatori de telefonie mobila din Europa, oferind solutii inovtive atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.

Orange si-a consolidat recent legaturile cu Google printr-un parteneriat strategic pe partea de date. Cele doua companii vor colabora pentru deschiderea unui laborator de inovare in Europa, axat pe viitoarele tehnologii de calcul si manipulare a datelor, folosind si tehnologia 5G, care va fi prezenta curand in toate tarile batranului continent.

In conformitate cu termenii acrdului, Google Cloud va sprijini transformarea digitala interna a grupului Orange pana in 2025, asa cum este prevazut in planul de dezvoltare al operatorului.
Experienta Google in ceea ce priveste datele in cloud, aplicatii cloud si inteligenta artificiala (AI) va ajuta Orange sa isi imbunatateasca atat eficienta operationala interna cat si experienta clientilor Orange.  In acest sens, Orange intentioneaza sa dezvolte o aplicatie / platforma de analiza a datelor si machine-learning, bazata pe serviciile Google.

Un nou centru de excelenta va oferi suport Google Cloud pentru Orange France si filialele grupului, in cadrul programului de dezvoltare si inovare digitala. Prin acest program vor fi instruti mii de angajati ai Orange, pentru serviciile noi ce vor fi implementate. Accesare si manipulare date in Google Cloud, machine-learning si inteligenta artificiala (AI).

Acest acord va consolida pozitia Orange Business Services (OBS) ca operator si furnizor de servicii multi-cloud, iar in schimb, Orange va face mai vizibile serviciile Google Cloud pe piata de business din Europa.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button