iCloudiOS @AppleiPadiPhoneMOBILE TIPS

Cum putem sa activam sau sa dezactivam iCloud Backup pe iPhone sau iPad

In caz de orice accident / incident, copia de rezerva (backup) am putea spune ca este singura salvare ca sa ne mai recuperam datele de pe iPhone sau iPad. Indiferent daca iPad sau iPhone nu mai poate fi recuperat fizic, fie din cauza unei deteriorari sau din cauza unui furt, datele noastre pot fi in siguranta daca avem o copie de rezerva facuta periodic in contul de iCloud.

Copia de rezerva (backup) pentru device-urile mobile Apple, se poate stoca fie in contul de iCloud, fie pe un Windows PC sau Mac, prin intermediul aplicatiei iTunes.
Nu recomandam dezactivarea backup-ului pentru iPhone sau iPad decat doar daca considerati ca spatiul ocupat pe hard disk sau in iCloud este mai important decat datele de pe idevice-uri.

Cum dezactivam backup in iCloud de pe iPhone, iPad si iPod Touch

Daca nu aveti suficient spatiu de stocare in iCloud si nu doriti sa faceti un upgrade la un plan contra cost, puteti dezactiva copia de rezerva a iPhone, iPad sau iPod.

Settings > General > Storage & iCloud Usage > Manage Storage (sub iCloud)

In “Manage Storage” (optiunea de sub iCloud), sub “Backups” sunt listate device-urile care isi fac backup in iCloud. ¬†Apasam pe device pentru a ajunge la optiunile de backup.

In continuare apasam: Delete Backup, apoi Turn Off & Delete.

Dupa acest pass introduceti parola de iCloud pentru dezactivare backup.

Asa cum probabil ati observat din screenshot-urile de mai sus, se poate dezactiva iCloud Backup al unui device de pe un alt device. Conditia ca ambele sa fie conectate la acelasi cont de iCloud / Apple ID.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button