iOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMOBILE TIPS

Cum putem activa emoticoanele (Emoji) pentru dispozitivele iPhone

In ultimii ani, emoticoanele au devenit parte integrata din exprimarea in scris a utilizatorilor, fie ca este vorba de mesaje text sau convorbiri purtate pe diverse aplicatii IM sau retele de socializare. Tocmai din acest motiv, emoticoanele sunt disponibile (in diferite forme) si pe platformele mobile folosite pentru smartphone-uri sau tablete, insa pe unele dintre acestea, cum este cazul si pentru sistemul iOS al Apple, acestea sunt ascunse in setarile tastaturii. In cazul in care sunteti utilizator iOS dependent de exprimarea prin emoticoane si nu stiti pe de rost caracterele care trebuiesc folosite pentru a le crea, cel mai probabil veti dori sa activati tastatura speciala dedicata acestora.

ios7-emoji-keyboards

Urmand instructiunile de mai jos veti putea activa si folosi tastatura Emoji (in japoneza “e” vine de la poza, iar “moji” de la caracter) pe sistemul mobil iOS 7.

Cum activam tastatura Emoji (emoticoane) in iOS 7?

  • deschideti Settings, apoi selectati General > Keyboard

ios7-keyboard-settings

  • in optiunile din ecranul afisat, dati tap pe Keyboards, apoi pe Add New Keyboard

ios7-add-keyboard

  • din lista de tastaturi afisate, selectati Emoji

ios7-add-emoji-keyboard

  • apoi deschideti o aplicatie care foloseste tastatura (de exemplu Messages) si dati tap pe tasta pe care este afisat un glob (partea stanga-jos, langa tasta 123) pentru a accesa tastatura Emoji

ios7-open-emoji-keyboard

Din sectiunile emoji afisate, selectati-o pe cea pe care doriti sa o folositi pentru a va exprima (acestea pot fi schimbate oricand intre ele folosing tasta glob). Enjoy!

Tags

3 Comments

  1. din cate stiu eu, alea au in mod prestabilit emoticons pe tastatura. daca nu, vezi la pereferinte tastatura daca ai “emoji”

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
cum pun emiticoane la contacte pe note 4, Cum activez emoji la Samsung s2 plus, htc nie czyta emotek z iphona, como colocar emoticons no nokia x, cum imi pot pune emoticoane emoji la contacte la samsung s5 ? , download emoticoane pentru sms symbian, poze pentru emoji keyboard pentru samsung, Emoticoane pt telefon nokia 301, cum activez emoticoanele la tastatura samsung galaxy s3, cum pot descarca emoticoane facebook fara aplicatie, emoticoane mesaje huawei, emoticoane contacte samsung, skad pobrac emotikony na klawiature jak w iphone, se pot pune emoticoane la nume de pe s6 edge plus?, cara emoji iphone ke samsung, رموز التعليقات في الفيس بوك في الموبايل نوكيا, emoticoane pentru facebook tableta, emoticoane smartphone, cum fac ca tastatura tabletei sa aiba emoticoane, emotikony na telefon blackberry za darmo,
Back to top button
Close