iOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMOBILE TIPS

Cum putem activa emoticoanele (Emoji) pentru dispozitivele iPhone

In ultimii ani, emoticoanele au devenit parte integrata din exprimarea in scris a utilizatorilor, fie ca este vorba de mesaje text sau convorbiri purtate pe diverse aplicatii IM sau retele de socializare. Tocmai din acest motiv, emoticoanele sunt disponibile (in diferite forme) si pe platformele mobile folosite pentru smartphone-uri sau tablete, insa pe unele dintre acestea, cum este cazul si pentru sistemul iOS al Apple, acestea sunt ascunse in setarile tastaturii. In cazul in care sunteti utilizator iOS dependent de exprimarea prin emoticoane si nu stiti pe de rost caracterele care trebuiesc folosite pentru a le crea, cel mai probabil veti dori sa activati tastatura speciala dedicata acestora.

ios7-emoji-keyboards

Urmand instructiunile de mai jos veti putea activa si folosi tastatura Emoji (in japoneza “e” vine de la poza, iar “moji” de la caracter) pe sistemul mobil iOS 7.

Cum activam tastatura Emoji (emoticoane) in iOS 7?

  • deschideti Settings, apoi selectati General > Keyboard

ios7-keyboard-settings

  • in optiunile din ecranul afisat, dati tap pe Keyboards, apoi pe Add New Keyboard

ios7-add-keyboard

  • din lista de tastaturi afisate, selectati Emoji

ios7-add-emoji-keyboard

  • apoi deschideti o aplicatie care foloseste tastatura (de exemplu Messages) si dati tap pe tasta pe care este afisat un glob (partea stanga-jos, langa tasta 123) pentru a accesa tastatura Emoji

ios7-open-emoji-keyboard

Din sectiunile emoji afisate, selectati-o pe cea pe care doriti sa o folositi pentru a va exprima (acestea pot fi schimbate oricand intre ele folosing tasta glob). Enjoy!

Tags

3 Comments

  1. din cate stiu eu, alea au in mod prestabilit emoticons pe tastatura. daca nu, vezi la pereferinte tastatura daca ai “emoji”

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
cum instalam emoticoanele, клавиатура со смайлами скачать на firefox os, cum sa pui emoticoane la samsung, jak można włączyć emotikony note 3, cum pui pe samsung galaxi s 2 emoji, cum pun emoticoane la Huawei U8655-1, скачать клавиатуру со смайликами на нокиа x 6, Cum fac emoji noi ca pe messenger de pe telefonul mobil?, download emoticoane symbian, cum activez emoji android, kako promijeniti temu emoji htc na android, emoticoane telefon android, cum pot pune emoji in comentarii pe facebook, Cum trimit emoticoane in mesaje pe fb de pe java, смайлики самсунг на htc, samsung s3 cum fac sa mi se vada emojile in mesaje, iphone 5 emocijos sms, cum poti pune emoticonuri la telefon/ talbleta, emoji din tastatura, android sypseneles,
Back to top button
Close