LGWhat's New

LG se pregateste de lansarea LG V30s – Un upgrade major al V30 va fi anuntat la MWC 2018

La inceputul acestui an LG nu si-a mai anuntat un program de lansare al noilor modele de smartphone ce au fost planificate.  Se zvoneste totusi ca la Congresul Mondial de Telefonie Mobila de la Barcelona (MCW 2018), LG va lansa o varianta upgradata a LG V30.

Noul smartphone LG V30s va avea in mare parte aceleasi caracteristici hardware si dimensiuni cu modelul V30, cu specificatia ca se va trece la o memorie interna de 256 GB in loc de 64GB cat are versiunea actuala, iar la partea de software camera si lentile va primi un upgrade major. Pe noul LG V30s va fi preenta o tehnologie similara tehnologiilor Google Lens sau Bixby Vision, prezente deja pe Google Pixel 2 si Samsung Galaxy S8.

Caracteristicile camerei AI (Inteligenta Artificiala) vor aduce capabilitati cum ar fi: scanatul codurilor de bare si QR, capacitatea de a identifica obiecte si si de trimite utilizatorul catre site-uri cu oferte si magazine online, capacitatea de a traduce textul vizualizat prin camera, folosind Google Translate sau alte servicii similare.
Cel mai probabil, asa cum s-a speculat pana in prezent, noul software / tehnologie camera se va numi: LG Lens si va o caracteristica a AI.

Nu este clar daca LG ia in calcul si un upgrade de procesor, sa faca trecerea la Snapdragon 845 si un upgrade major, introducand Oreo pe noile V30s.

Cel mai probabil in cadrul evenimentului de Barcelona va fi anuntata si o data de punere in vanzare a noului model, pietele pe care va fi prezent si un pret de pornire.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button