SmartWatch

Vector Watch, campionul autonomiei din segmentul ceasurilor inteligente

Brandul romanesc Vector Watch isi face simtita prezenta pe piata gadget-urilor mobile si atrage tot mai multi utilizatori. In portofoliul lor gasim mai multe modele in diferite forme si combinatii de culori, de la modelul Luna cu ecran rotund pana la Meridian care are un display dreptunghiular, imbracate in culori de argintiu, auriu si negru.

 

vector watch

Principalul atu al celor de la Vector este autonomia, modelele lor rezistand pana la 30 de zile fara a fi incarcate. Acest lucru este datorat in mare masura display-ului monocrom cu cerneala electronica care datorita acestei tehnologii (prezente si pe unele eBook Reader) asigura un consum mult mai mic fata de un ecran color SuperAMOLED.

Asadar noile Vector Watch sunt ideale pentru persoanele care isi doresc la mana un gadget usor de utilizat pe care sa primeasca notificari de pe smartphone Android sau iOS si care uita cand si-au incarcat ultima oara ceasul.

 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
gtc3310 uygulama ındır, duos gt-s5222 instal viber, Temas para java o meu celular sony ericsson j108i, vector meridian smart watch, hareketli saat indir, Download vector pe telefon nokia, samsung e2250 ücretsiz mobil oyun indir, descarcare jocuri telefonul samsung Gt-S5222R Duos, samsung s5610 hareketli tema saat, ponse jam tangan vektor, ігри на nokia samsung, vector watch note 4, cep telefonu için analog saat indir,
Back to top button
Close