SAMSUNGSmartWatch

Samsung Gear S2 Smartwatch – Noul ceas de la Samsung

Dupa ce a fost testat la evenimentul Unpacked 2015, de la jumatatea lunii august, Samsung pregateste lansarea noului ceas inteligent Gear S2 Smartwatch.

Noul smartwatch Gear S2, pentru care Samsung nu a anuntat o data oficiala de lansare si nici preturile pentru aceste ceasuri, nu va fi compatibil decat pentru posesorii unui smartphone Samsung. Cel mai probabil cerintele minime “de sistem” vor fi telefoanele mai noi de Samsung Galaxy S2.

Samsung-Gear-S2-Gear-S2-Classic

In ceea ce priveste ceasul Gear S2, putem spune in primul rand ca acesta este “condus” de un sistem de operare propriu (Tizen-OS), compatibil desigur cu Android-ul de pe smartphone-urile Samsung. Ecranul ceasului are o circumferinta rotunda de 1.2-inch, si o rezolutie de 360 x 360 pixeli. Ecranul este inconjurat de un inel rotativ care se pare ca va avea functii similare ceasurilor Digital Crown de la Apple Watch. Incarcarea bateriei telefonului nu se va face prin fir, ci prin andocare la un dispozitiv / suport de incarcare rapida.

Ceasul Gear S2 va fi disponibil in trei variante de culori, designul / arhitectura ramanand aproape neschimbate la cele trei modele. Va fi disponibil in variantele gri inchis cu bratara alba sau argintie, negru cu bratara argintie sau neagra, iar cel de al treilea model, Gear S2 3G, va fi ceva mai business sa spunem asa. Negru cu bratara neagra din piele naturala.

Samsung-Gear-S2-Classic

Pentru Gear S2 3G, Samsung a adus si cateva imbunatatiri fata de celalalte doua modele clasice. Gear S2 3G dispune de slot pentru SIM, ceea ce inseamna ca puteti efectua si primi apeluri pe smartwatch, fara a fi nevoie de telefon mobil.

O particularitate care ar putea sa-i ingrijoreze pe cei hotarati sa cumpere un Gear S2, este sistemul de operare propriu. Tizen-OS nu este dezvoltat de developeri independenti si deci nu sunt foarte multe aplicatii pentru acest ceas. Desigur, aplicatiile Android nu vor fi compatibile pe SmartWatch Gear S2 de la Samsung.

Samsung Gear S2 Smartwatch – Noul ceas de la Samsung – Specificatii Tehice si Noutati.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
ซัมซุง smartwatch, Как установить ява приложение на самсунг жтс 5610, jocuri tizen os, samsung 5610 ekran saati indir, Tout les codes possibles pour le samsung E2121, samsung gear s recenzija, tema jam analog untuk symbian samsung gt s5610, gear s2 bellen of gebeld worden, ringa med samsung gear s2, zapestnica samsung gear s2, samsung s5610 otomatik saat gizli kodları, igrice za telefone samsung pazzl, telefona sertifika indir, dock relógio samsung gear s2, εφαρμογές για samsung smartwatch, εφαρμογές για Samsung smartwatch , samsung s5610 önerilen oyun indir, เกียร์s2, ราคา ซัมซุง เกียร์ smartwatch, när det ringer på gear s2?,
Back to top button
Close