Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge, noile flagship-uri de la Samsung au fost lansate in martie

Samsung isi continua suprematia pe piata telefoanelor mobile si da din nou lovitura cu noile modele din seria Galaxy. Samsung Galaxy S7 si S7 Edge sunt noile flagship-uri ale producatorului coreean si acestea au fost foarte bine primite de piata internationala, concretizandu-se prin zeci de milioane de precomenzi din Asia, Europa, pietele cu cele mai mari volume de vanzari.

Noile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge vin echipate cu display-uri noi de 5.1” respectiv 5.5” cu o densitate de 577 respectiv 534 pixeli/inch si rezolutii de 1440 x 2560. Pricipalul atu al acestor modele este procesorul Snapdragon 820 cu 8 nuclee care alaturi de memoria RAM de 4GB poate asigura performante net superioare concurentei dar si modelelor anterioare din aceasta serie. Noile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge ruleaza noua versiune Android Marshmallow 6.0

Samsung-Galaxy-S7

Odata cu cea de a 7-a generatie Samsung a reintrodus protectia la fluide si praf (standard IP68) prezenta la Galaxy S5. Camera de pe noile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge a fost si ea imbunatatita, senzorul de12MP, usor marit Dual Pixel, permite realizarea unor cadre excelente si in conditii de iluminare scazuta.

Samsung-Galaxy-S7 edge

O surpriza placuta a fost livrarea modelelor Samsung Galaxy S7 Edge impreuna cu ochelarii VR pentru clientii care au facut precomanda inainte de lansare.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
na.mobi/entry/van/main/C7-00, coduri s5610, samsung gts5610>AL<#1 ucun temalar yukle, logicielle de samsung gt-e1200i, браузеры приложения на самсунг дуос гт с 5222, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, http://go.store.games/N110, مسح هاتف سامسونج S5222, Como actualizar version de LG GT350, telefonda sunucu sertifikası doğrulanamadı hatası, download jocuri java pentru telefon samsung, Xnxxالعاب تثبيت,
Back to top button
Close