iOS @AppleREVIEWSWhat's New

Apple Watch Series 3 – Noua generatie de ceasuri inteligente

Odata cu avansarea tehnologica a telefoanelor inteligente si iPhone, nici industra ceasurilor de profl nu s-a lasat mai prejos, iar producatorii de smartwatch au venit de la an la an cu noi functii si aplicatii inteligente pentru aceste mini-device-uri.

Acesta pare a fi anul Apple, care si-a deschis evenimentul din septembrie, de lansare al noilor idevice-uri, cu Apple Watch Series 3.

Noile modele de ? Watch 3 vin cu schimbari substantiale comparativ cu precedentele Apple Watch. In primul rand, la partea de conectivitate intalnim pentru prima data un Apple Watch cu conexiune 4G / LTE. Posesorul va avea posibilitatea de a prelua si efectua apeluri telefonice fara sa mai fie nevoie de un iPhone prin preajma. Insa este de specificat faptul ca ? Watch Series 3 va avea un SIM electronic ce va folosi acelasi numar de telefon ca al iPhone-ului. Pe langa conexiunea LTE, acesta va suporta si conexiunea WiFi la fel ca modelele anterioare de ? Watch. In plus, Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) nu va functiona daca nu aveti un iPhone 6 sau model mai nou, cu iOS 11, in timp ce pentru Apple Watch Series 3 (GPS) va fi nevoie de un iPhone 5S sau mai nou, tot cu iOS 11.

Sustinut de noi senzori atasati in locul capacului din spate, de watchOS 4 si de un procesor mai puternic, aplicatiile dedicate activitatilor in aer liber si sportului au fost dezvoltate foarte mult. S-a venit chiar cu aplicatie pentru masurarea pulsului cardiac in timp real si alertare in cazul aparitiilor de fibrilatii atriale (aritmia cardiaca). Boala de care sufera peste 10 milioane de oameni din intreaga lume si care poate duce la pierderea vietii.

Ecranul rezistent la zgarieturi (gratie geamului din safir) si rezistenta in apa pana la adancimi de 50 metri, fac din Apple Watch Series 3 un ceas subacvatic excelent pentru surferi, inotatori si pentru alti iubitori ai sporturilor nautice.

Tot ca o noutate in randul gamei de ceasuri ?, noile modele watch 3 vor suporta incarcare wireless. Apple a si lansat un device, numit AirPower, capabil sa incarce in acelasi timp un iPhone 8 sau un iPhone X,  un Apple Watch Series 3, castile AirPods si carcasa acumulator a acestora.

Preturile pentru ? Watch Series 3 pleaca de la $329 pentru modelele GPSApple Watch si Apple Watch Nike+ si ajung pana la $1299 pentru varful de gama Apple Watch Edition. Totusi, daca doriti un Apple Watch Serires 3 cu conexiune 4G / LTE, cel mai ieftin model este la $399.

Din cate se pare, modelul cu 4G/LTE nu va fi disponibil in toate tarile si nu la toti operatorii de telefonie mobila. Pe langa Statele Unite si Canada, ? Watch Series 3 va mai fi disponibil (cel putin in perioada imediat urmatoare) in Franta, Germania, Elvetia, Australia si Marea Britanie. Operatorii de telefonie mobila aplicand costuri suplimentare la abonamente pentru acest model de ceas. De unde vine acest cost suplimentar? Pai este foarte simplu. Asa cum am spus mai sus, acest watch 3 nu va avea un SIM normal, ci unul electronic, care va fi nevoie sa fie inregistrat in reteaua operatorului de telefonie mobila la care sunteti abonat si care sa primeasca acelasi numar de telefon ca cel aflat pe iPhone.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button