Mobile AppsSAMSUNG

Samsung Galaxy Gear 2 Neo, un smartwatch performant ce ruleaza Tizen

Samsung continua lansarea de noi produse inovative  si dupa succesul avut cu Galaxy Gear, a lansat a 2-a generatie de ceasuri inteligente ce fascineaza utilizatorii Samsung si nu numai. Smartwatch-ul incepe incet sa devina urmasul ceasului traditional cu cuartz, mecanic sau automatic. Noul Samsung Galaxy Smart 2 Neo este cel mai avansat model dezvoltat de Samsung, avand dimensiunile 37,9 x 58,8 x 10 mm, este mai subtire si mai usor decat modelul anterior si ruleaza sistemul de operare Tizen dezvoltat de Samsung.

samsung-gear-2-neo-2

Noul Samsung Galaxy dispune de un ecran Super AMOLED de1,63” cu o rezolutie de 320×320 pixeli, cam cum erau ecranele primelor telefoane cu ecran color in anii 2003-2005 si un procesor Dual Core de 1GHz si o baterie de 300mAh ce poate tine in viata gadget-ul pana la 3 zile de functionare intensa.

samsung-gear-2-si-gear-2-neo

Noul smartwatch este rezistent la apa si praf si beneficiaza de mai multi senzori si aplicatii de monitorizare a sanatatii, pentru fitness si poate interactiona si cu alte aparate electrocasnice care vor fi compatibile cu acesta. Noile Samsung Galaxy Gear si Gear 2 Neo vor fi disponibile din aceasta primavara si vor putea fi conectate doar cu unele modele Samsung incepand cu i9300, i9500, Note 3 si terminand cu noul Samsung Galaxy S5.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
aplikácia smart watch download, برنامج tizen, melkweg gear, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-210-softwares_7251/1/?lang=es, lg g2 smartwatch, tizen tece, galaxy rang2, descargar apps para tizen, lg smartwatch, http://www.google.com/url?q=http://www.mobile9.com/, kaip irasyti apps į smartwatch, mobile9 samsung dual sim 0168, Aqlikasyo LG 0168, aqlicasyou, tizen समर्थित क्षुधा, تحميل برامج Lg385T, nokia.mobi/entry/van/main/700, Aqlikasyo Facebook,
Back to top button
Close