iOS @AppleiOS AppsiPhoneMobile AppsWhat's New

Utilizatorii de iPhone vor putea ascunde statusul Online pe WhatsApp

In curand WhatsApp pentru iPhone va primi o actualizare majora care ne va permite sa ascundem statusul Online pentru toti. Atat pentru utilizatorii de WhatsApp din lista de contacte cat si pentru cei ale caror numere de telefon nu le avem in agenda.

Aceasta caracteristica de confidentialitate este ceruta de mult timp de utilizatorii WhatsApp. Pana in momentul de fata, setarile de Privacy ne permit sa ascundem informatii precum: Last Seen (care in chat arata cand am fost activi ultima data in aplicatie), Profile Photo, About si Status.

WhatsApp Privacy
WhatsApp Privacy

In versiunea actuala a WhatsApp pentru iPhone nu putem ascunde statusul Online. Chiar daca avem „Last Seen” setat pentru „Nobody”. Cand avem aplicatia deschisa, oricare utilizator care deschide conversatia poate sa vada ca suntem „Online”.

Cum vom putea ascunde statusul Online pe WhatsApp pentru toti?

Cu noua caracteristica de confidentialitate, atunci cand avem aplicatia WhatsApp deschisa putem sa acundem statusul online pentru toti. Aceasta noutate va fi disponibila in curand pentru toti utilizatorii de iPhone (iOS).

Optiunea actuala „Last Seen” de la Privacy se va numi: „Last Seen & Online”.

Cum ascundem statusul Online pe WhatsApp
Cum ascundem statusul Online pe WhatsApp

Si aceasta optiune prin care putem ascunde statusul Online pe WhatsApp functioneaza pe principiul reciprocitatii. Daca avem setat sa nu vada nimeni cand suntem Online, nici noi nu vom putea sa vedem statusul Online altor utilizatori.

Pe langa aceasta caracteristica de confidentialitate este de asteptat sa apara in curand si altele noi. Posibilitatea de editare / corectare a mesajelor trimise intr-o conversatie si o perioada mai mare de timp in care sa stergem un mesaj trimis, sunt optiuni asteptate in viitoarele actualizari ale WhatsApp.

Apple a introdus deja aceasta caracteristica prin care utilizatorii pot sterge sau edita un iMessage trimis de pe iPhone, iPad sau Mac. Caracteristica va fi disponibila in versiunea finala a iOS 16.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button