Mobile Apps

Smartphone-ul OnePlus One va avea un display de 5.5inch

Sunteti gata pentru o noua caracteristica a smartphone-ului OnePlus One? Lansarile anterioare ne-au aratat detalii despre procesor si bateria dispozitivului – Snapdragon 800 si respectiv 3.100mAh – , iar acum vom primi primele detalii despre display-ul acestui dispozitiv.
Pete Lau a anuntat ca OnePlus One va avea un display HD de 5.5 inch cu 1080p si este o tehnologie destul de interesanta acolo.

OnePlus-One-smartphone

Pentru incepatori, tehnologia Touch-on-Lens aproape ca fac display-ul si atingerea acestuia ca fiind o singura unitate, procesul industrial fiind responsabil pentru eliminarea distantei dintre cele doua componente. Acest lucru face ca display-ul sa fie cu 300% mai rezistent decat tehnologiile competitoare.
Display-ul implementeaza si tehnologiile CABC si DRAM. Aceasta noua si inovativa tehnologie simte atunci cand imaginea de pe ecran este dinamica si consuma mai putina energie atunci cand imaginea este statica, permitand display-ului de 5.5inch sa consume si mai putina energie decat display-ul normal de 5inch, cu aceeasi luminozitate.
Daca toate acestea nu sunt de ajuns, cei de la OnePlus spun ca au fost capabili sa ajusteze display-ul de 5.5inch la un sasiu care este mai mic decat unele telefoane cu display-ul de 5inch. Ei au folosit Sony Xperia Z1 de 5 inch ca si exemplu.

Unii oameni s-ar intreba, de ce nu are display-ul QHD? Nu exista nicio diferenta intre display-ul QHD si cel de 1080 pixeli, decat daca il inspectati cu un microscop. Pe de alta parte, QHD consuma 35-60% mai multa baterie, cere dispozitivului mai multi pixeli, facandu-l mai incet si emana mai multa caldura. Mergand cu display-ul de 5.5inch si 1080 pixeli a fost singura alegere responsabila pentru utilizatori.

Credeti sau nu, este un OnePlus One sub acel Sony Xperia Z1, cu display-ul de 5 inch si despre care s-au spus atatea lucruri frumoase.

oneplus-one-display-640x480

Va trebui sa asteptam pana cand acest telefon va fi scos pe piata si sa vedem daca aceasta caracteristica a lui este atat de uimitoare precum vor sa ne faca ei sa credem.  In orice caz, vom astepta cu sufletul la gura orice noua informatie despre acest smartphone.

 

 

Leave a Reply

Back to top button