Games Review

Top 5 jocuri cu impuscaturi pentru Android (5 Best Shooting Android Games)

Voi impartasi cu voi 5 dintre cele mai bune jocuri cu impuscaturi pentru Android pe care le puteti juca in 2014, iar odata ce treceti prin acest ghid, nu veti mai avea nevoie sa va uitati prin Google Play

Deer Hunter 2014

deer hunter

Deer Hunter este un joc foarte popular care este disponibil gratuit in Google Play Store, dar recent, a aparut o noua versiune sub numele de Deer Hunter 2014, care este de asemenea disponibil gratuit. Jocul are grafica superba, iar modul in care se joaca este uimitor.
Veti calatori in joc din padurile Americii de Nord pana in cele din Africa Centrala si va trebui sa aratati cat de bine va descurcati la trasul cu arma. Trebuie sa tintiti in special CAPRIOARA, dar vor fi si alte animale pe care trebuie sa le impuscati pentru a acumula puncte.

Frontline Commando

FRONTLINE-COMMANDO

Niciun alt joc cu impuscaturi de pe Android nu poate bate complexitatea acestuia. Frontline Commando este jocul cu impuscaturi numarul 1 pe Android, dar este din 2013, de aceea se afla pe locul doi aici.
Are grafica superba si este un joc foarte complex. Contine multe nivele si o multitudine de arme din care puteti alege. Trebuie sa va alegeti misiune, apoi sa porniti la vanatoare de teroristi care v-au cucerit orasele.

Dead Trigger

DEAD-TRIGGER

Dead Trigger este un joc in care trebuie sa ucideti zombie, acestia venind dupa voi pentru a va manca. Trebuie sa ucideti cat mai multi, cu ajutorul armelor precum: pistol, grenade, cutit etc.
Grafica jocului este mortala si zombie vin foarte repede asupra jucatorului, asadar trebui sa fiti rapizi si sa dati tot ce aveti mai bun pentru a-i ucide. Trebuie sa va jucati neaparat daca va plac jocurile cu zombie.

Critical Strike Portable

critical strike

Daca sunteti in cautare de un joc precum Counter Strike pentru a va juca pe smartphone-ul sau tableta dumneavoastra Android, atunci ar trebui sa incercati Critical Strike Portable chiar acum. Grafica este asemanatoare jocului Counter Strike, iar jocul in sine este la fel de tare.

Six-Guns

Six-Guns-Best-Shooting-Android-Game-2014

Six-Guns este cel mai bun joc cu impuscaturi, iar cea mai buna caracteristica a lui este faptul ca suporta jocul in doi. Pe acest taram de ucide-sau-vei-fi-ucis, trebuie sa deblochezi 8 cai diferiti, 19 arme si o selectie vasta de haine, munitii si alte articole care va vor ajuta in aventura dumneavoastra.
Sunt o multime de noi arme adaugate in acest joc si poate fi jucat cu prietenii online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button