Android @GoogleSONY

Sony lanseaza tema Xperia

La sfarsitul lunii Decembrie a inceput sa isi actualizeze si Sony dispozitivele la Android 4.3 Jelly Bean. Acest lucru poate ca nu suna prea interesant pentru cei care nu folosesc decat KitKat, dar Sony a reusit sa introduca niste trasaturi unice in constructia Androidului, ceva ce multi au implorat sa primeasca de la OEM de ani de zile – suport nativ pentru tema.

Sony-Xperia-Triflat-Theme-640x379

 

Asadar, in timp ce temele Xperia nu sunt un lucru neaparat nou, este o caracteristica ce nu a mai fost de mult in prim-plan.
Intr-un interviu, Andreas Schon, unul dintre oamenii responsabili cu aducerea temei Xperia pe smartphone-urile si tabletele Sony, explica faptul ca in timp ce exista in jur de 280 de teme disponibile pentru dispozitivele Xperia care ruleaza Android 4.3, Sony planuieste sa adauge mai multe calitati in viitoarea actualizare a software-ului. Acum totul incepand de la butoanele Back/Home/Multitasking pot fi modificate, gasind tot felul de modalitati de a schimba butoanele si slide-urile. Ca si exemplu, am introdus tema Triflat Xperia pentru a intelege mai bine. Cine stie, poate acest lucru inseamna ca cineva ne va oferi tema “Google Experience” intr-un viitor apropiat pentru cei care prefera un aspect Android.

Sunt deja disponibile destule teme Xperia in Magazinul Google Play, iar pentru cei care nu au avut nicio experienta cu dispozitivul Xperia, probabil nici nu stiu ca exista o asemenea caracteristica uimitoare.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button