Android @GoogleAndroid GamesGames ReviewWhat's New

OnePlus va lansa un “Game Changer”

OnePlus a atras atentia tuturor, in 2014, cu smartphone-ul One. Acest terminal mobil oferea specificatii de top la un pret accesibil si un sistem complicat de invitatii pentru cei care doreau sa il cumpere. In afara de accesorii pentru One, OnePlus nu a mai realizat niciun alt dispozitiv. Urmatorul produs pe care il va lansa pare sa nu fie mult asteptatul model Two, ci un dispozitiv dedicat jocurilor.

Cu toate ca┬áinca nu avem de-a face cu un anunt oficial, compania a inceput sa publice pe retelele de socializare diverse imagini de promovare. Acestea vin alaturi de hashtag-ul #OneGameChanger, iar cele trei mesaje “Start a new game.”, “You’re in control.” si “For the fun of it.” ne demonstreaza ca vorbim despre un dispozitiv care are legatura cu jocuri video. Tinand cont de faptul ca o astfel de campanie a fost activata, probabil ca un anunt este iminent.

control-640

Totusi, cele doua imagini aparute nu ofera prea multe indicii despre ce fel de dispozitiv vorbim. Ar putea fi vorba despre o consola cu Android, similara noului Shield Console de la NVIDIA, ar putea fi vorba despre un nou accesoriu pentru OnePlus One, sub forma unui controller, un headset pentru realitate virtuala sau ceva total diferit, la care probabil nu ne asteptam. Compania a specificat ca nu vorbim despre o tableta sau despre un smartwatch.

Intre timp, fanii inca asteapta modelul OnePlus Two, care ar trebui sa fie un nou “flagship killer“, cu dotari actualizate, care sa vina la un pret mult mai mic fata de concurenta. Avand in vedere faptul ca de curand costurile pentru modelele actuale de 16 si 64 GB ale lui One au fost crescute in Europa, probabil ca diferenta nu va fi atat de ridicata pe cat ne-am astepta.

Orice ar anunta OnePlus, cu certitudine ca va capta atentia tuturor. Fie vom avea de-a face cu un dispozitiv cu specificatii tehnice inalte si pret mic, fie vom vedea ceva inedit sau vom asista la inca o lansare controversata, cu un sistem de vanzare complicat. Probabil ca adevarata surpriza ar fi renuntarea la sistemul de invitatii.

Leave a Reply

Back to top button