ALLVIEW

Allview lanseaza smartphone-ul X1 Xtreme cu Snapdragon 800

Compania Allview si-a prezentat astazi urmatorul smartphone care va fi varf de gama, X1 Xtreme, acesta fiind primul spartphone  cu cipset incorporat Snapdragon 800.

Smartphone-ul include camere de 16MP principala, 8MP frontala, 32GB stocare, 3GB RAM, protectie Gorilla Glass 3 peste ecran si acumulator de 2500mAh, nedetasabil.

X1 Xtreme are un ecran de 5,5inch produs de Japan Display Inc. (JDI). Acesta se incadreaza in gama smartphone-urilor cu display ende-to-edge, panoul IPS cu rezolutie 1080mp ocupand 77,5% din suprafata frontala a telefonului.

Camera principala utilizeaza un senzor Omnivision de 16MP, cu senzor BSI si obiectiv cu 8 lentile. Lentila de suprafata este realizata din safir.

1392719005

X1 Xtreme se poate conecta la retelele 3G locale, este dotat cu NFC si este un terminal compatibil HD Voice datorita celor trei microfoane montate pentru a atenua zgomotul de fundal.

Seria tuturor specificatiilor este curmata de sistemul de operare Android 4.2.  Allview incearca sa compenseze prin functii utile, nu si originale. Amintim scoaterea din stand-by prin double tap-ul pe ecran, pornirea automata a unei aplicatii presetate prin desenarea unui “C” pe ecranul blocat, smart gestures pentru pauza/reluare video etc.

X1 Xtreme va fi disponibil in comert incepand cu data de  31 Martie, la pretul de 1999 lei.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
dien thoai allview x1, allview comment télécharger facebook, allview x1 xtreme, एंड्रॉयड 4.2, prix xtreme mobile by allview, celular allview xtreme, allview x1 xtreme software download,
Back to top button
Close