SAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy S5 va fi lansat in martie in doua variante:una cu carcasa metalica si o alta cu obisnuita carcasa din plastic

Samsung Galaxy S5 va fi lansat in luna martie a acestui an la Londra, dupa incheierea Mobile World Congress. De asemenea, se pare ca mult asteptatul smartphone va fi disponibil in doua versiuni, una ce va avea obisnuita carcasa de plastic cu care Samsung ne-a obisnuit pana in prezent, si una cu carcasa metalica.

Samsung-Galaxy-S5-Concept

In plus, utilizatorii vor putea alege si intre 2 variante de chipset-uri pentru dispozitivul Galaxy S5, un Snapdragon 805 si un octa-core Exynos 6, cel din urma, care nu are suport pentru LTE, fiind destinat variantei metalice a smartphone-ului. Ecranul va fi de 5.25 inci, cu display AMOLED QHD si rezolutie de 2560×1440, iar camera de 16 megapixeli.

Samsung-Galaxy-S5

In ceea ce priveste pretul pentru samsung Galaxy S5, acesta se pare ca va fi in jur de 500 de euro pentru varianta cu carcasa de plastic, iar variante cu carcasa metalica va costa cu aproximativ 150 euro mai mult. Pentru cei dezamagiti de preturile ridicate, Samsung Galaxy S5 mini va fi lansat in luna iunie la un pret mult mai convenabil, si va rula sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
nokia.mobi/entry/van/main/خ, go.store.ovi.mobi/entry/van/vieeo/C5-06, telefon samsung galaxy s 5 mini, nokia.mobi/entry/van/mainxnxx, nokia.mobi/entry/van/main/701xnxx, samsung s5 isleidimo data, go.store.ovi.mobi/entry/van/video/C5-06#*, samsung galaxy s5 datum izlaska, go.store.ovi.mobi/enty/van/video/C5-03, samsung galaxy s5 ár, go.store.ovi.mobi/entry/video/C5-06, go.store.ovi.mobi/entry/van/music/C5-03, samsung galaxy s5 release date, van/mainxnxx, http://www.google.es/url?q=http://java.mob.org.es/brands/nokia/nokia_asha_501/, go.store.ovi.mobi/entry/van/themes/C5-06, nokia.mobi/entry/van/main/701xxnx, tilicharji aplikasyo, fém okostelefonok, s5 metallhölje,
Back to top button
Close