SAMSUNGWhat's New

Samsung va prezenta noul Galaxy S5 in prima zi a MWC, pe 24 februarie 2014

Anuntul pe care il asteptam cu totii a venit in sfarsit: Samsung a anuntat data la care va fi prezentat urmatorul flagship al companiei, noul smartphone Galaxy S 5: 24 februarie 2014 (data coincide cu prima zi a MWC).

samsung-unpacked-5

Desi inca nu s-au confirmat zvonurile in legatura cu specificatiile dispozitivului, se asteapta ca acestea sa includa un ecran cu rezolutie 2k, o interfata TouchWiz cu design renovat (sau chiar una noua Magazine UX) si camera de 16 megapixeli cu inregistrare video 4k (posibil cu stabilizare optica, OIS). De asemenea, este posibil ca acesta sa aiba implementate si functiile de scanare a retinei si a amprentelor.

s5-homescreen

Desi invitatiile trimise deja pentru eveniment promit doar o “despachetare” a unui produs Samsung, cifta 5 din context dezvaluie clar ca este vorba despre Samsung Galaxy S 5 (asta daca tinem cont de anuntul facut acum aproape un an pentru Galaxy S 4, enuntat doar ca “get ready 4 the show”).

Alte zvonuri despre smartphone-ul Galaxy S 5 spun ca acesta va fi disponibil in doua modele: unul cu carcasa de plastic, si unul cu carcasa metalica. Cel cu carcasa metalica va fi un telefon premium si cel mai probabil va avea specificatii mai rapide si mai performante, iar cel cu carcasa de plastic va fi mai ieftin (insa nu va ganditi ca pretul va fi unul neaparat convenabil pentru toate buzunarele).

Leave a Reply

Back to top button