SAMSUNG

Smartphone-ul Galaxy S5 va avea, cel mai probabil, carcasa metalica

Zvonul cum ca urmatorul smartphone Samsung Galaxy, S5-ul, va avea carcasa metalica in locul carcasei de plastic cu care compania coreana si-a obisnuit utilizatorii pana in prezent, este, se pare, din ce in ce mai plauzibil. S-a raportat faptul ca Samsung se afla in negocieri cu Catcher Technology, o companie taiwaneza care produce carcasele pentru HTC One si Apple iPad, pentru ca aceasta sa furnizeze carcasele pentru unul dintre modelele de smartphone care va fi lansat in a doua jumatate a anului 2014. Iar conform traditiei cu care Samsung ne-a obisnuit, noul smartphone lansat va fi aproape sigur Galaxy S5.

galaxy-s5

Catcher, se pare, va incepe furnizarea unei anumite cantitati de carcase metalice pentru Samsung (intre 10 si 30 de minioane de unitati) inca din aceasta luna, in timp ce restul de unitati vor fi furnizate de companiile BYD (China) si Ju Teng (Taiwan). De asemenea, se zvoneste ca Samsung va incepe propria linie de productie de carcase metalice pentru a face fata unei cereri uriase (asa cum se preconizeaza) pentru viitorul model de Galaxy.

Totusi, utilizatorilor si fanilor Samsung Galaxy li se recomanda sa nu isi faca prea mari sperante, avand in vedere ca pana in prezent coreenii s-au limitat la folosirea carcaselor de plastic atat pentru a sigura o lansare mai rapida pe piata a smartphone-urilor, cat si pentru a pastra o greutate cat mai redusa a acestora.

Leave a Reply

Back to top button