BlackBerryWhat's New

BlackBerry se vor axa din nou pe modele de telefoane cu tastaturi fizice

Dupa ce incercarea de reinventare pentru BlackBerry a dat gres in anul 2013, noul director al companiei a declarat recent ca in 2014 se va reveni la designul clasic, iar noile smarphone-uri BlackBerry vor include tastaturi fizice QWERTY, la fel ca modelele anterioare care au facut istorie in clasa business.

BlackBerry-model

In timp ce acest lucru nu exclude si existenta unor modele de smatrphone-uri BlackBerry doar cu touchscreen, decizia de a se axa mai mult pe modele cu tastatura QWERTY face parte din planul de redresare al viitorului companiei, avand in vedere ca renumele acesteia se bazeaza in primul rand pe tastaturile atragatoare si usor de folosit.

O mare parte din responsabilitatea pentru noul design al smartphone-urilor BlackBerry va apartine companiei chineze Foxconn (aceeasi care produce dispozitivele mobile pentru Apple), primul model creat in aceste imprejurari zvonindu-se a fi unul fara tastatura, care va rula sistemul de operare Blackberry 10. Iar in timp ce Foxconn se va ocupa de design, BlackBerry Ltd. (cunoscuta anterior sub numele RIM) isi va axa eforturile pe dezvoltarea BBM si a altor elemente specifice si software-uri.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
klavesnicove telefon, jogos blackberry qwerty, telefoane samsung cu tastatura, download jogos blackbery qwerty, modele blackberry, http://www.google.com.pk/url?q=http://gallery.mobile9.com/topic/?tp=beautiful+themes,
Back to top button
Close