DownloadsiOS AppsiPhoneMobile Apps

Cum putem sterge aplicatiile Cydia direct din home screen in iOS 7

Unul dintre cele mai mari minusuri cand vine vorba de Cydia si de aplicatiile instalate din acest store este lipsa unui buton de dezinstalare al acestora direct din home screen, asa cum este cazul pentru aplicatiile instalate din Apple App Store. Ei bine, avem o veste buna pentru cei care sunt iritati ce cei cativa extra pasi pe care trebuie sa ii faca pentru a dezinstala o aplicatie Cydia din dispozitivul cu iOS 7 (cum ar fi deschiderea Cydia Store, si apoi asteptarea ca acesta sa incarce si sa updateze toate resursele, identificarea aplicatiilor pe care doresc sa le dezinstaleze si, in sfarsit, stergerea acestora), aceasta venind sub forma tweak-ului gratuit CyDelete7.

CyDelete7 este o versiunea noua a aplicatiei CyDelete, care are ceva vechime in Cydia Store, si care permite utilizatorilor sa stearga/dezinstaleze aplicatiile jailbreak direct din home screen-ul dispozitivului care ruleaza iOS 7. Aplicatia ruleaza silentios si nu este intrusiva (nu are meniu propriu in Settings si nu adauga intrari noi in Springboard). Pentru a folosi aplicatia (si a vedea functionalitatea acesteia), trebuie doar sa apasati lung pe orice iconita a aplicatiilor din home screen pentru a activa modul jiggle, si veti observa ca inclusiv aplicatiile instalate din Cydia vor avea x-ul de stergere in coltul din stanga-sus al acestora (acesta va lipsi in continuare doar pentru aplicatiile de sistem preinstalate).

CyDelete7-iOS-Jiggle

CyDelete7 nu sterge doar iconita aplicatiilor Cydia din home screen, ci le dezinstaleaza si din store-ul jailbreak. Din acest motiv, aplicatia afiseaza la fiecare dezinstalare un mesaj de confirmare, pentru a evita dezinstalarile accidentale.

CyDelete7-delete-conf

CyDelete7 este disponibila in repositorul default BigBoss din Cydia si este compatibila doar cu dispozitivele care ruleaza iOS 7 (pentru versiuni anterioare de iOS incercati versiunea mai veche a tweak-ului, CyDelete).

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
hvor den sletter man cydia uden google, http://www.google.com/url?q=http://java.mob.org/, cum stergi cydia de pe iphone cu ios 6, CUm se sterge cydia de pe iphone, الغاء التطبيقات من علي سطح شاشة موبايل هواوي, http://www.google.com/url?q=http://www.mobile9.com/, הורדת משחקים לcydia לios7, cum sterg cydia de pe tableta, stergere cydia, cydia stranky 2015, cydiából letöltött háttérkép, http://www.google.com/url?q=http://java.mob.org/brands/nokia/tab/, http://www.google.ml/url?q=http://www.mobile9.com/, як видалити ігри на айфоні, cydia приложения, Kako obrisati ikone sa pocetne strane lumija tel, apple telefon odstranitev aplikacije, Igre cidiya , kako maknuti 9apss, cum sa sters cudya din ipad,
Back to top button
Close